Ręce opadają.czy jeżeli podaliśmy z partnerem dwa typy na biatlon i dziś podamy 3 na skoki to czy jutro będziemy mogli podać jeszcze jakieś typy czy nie?
Nie podaliście nazwy sponsora konkursu - firmy TobetDlaczego typ na skoki drużyny "wylosowani" został zaliczony jako błędny?
Tak. Nikomu nie będę wpisywał minusów, jeśli skoki będą tyle razy przekładane.Jeżeli podaliśmy 3 typy ze skoków a dzisiaj w Harrachovie zawodów nie będzie to czy podając 2 typy biatlonowe wypełniamy limit typów na kolejkę tj czy te typy ze skoków zostają jakby anulowane i nie brane pod uwagę czy jednak typ zostaje zaliczony jako podany. Chodzi mi w tym momencie jak to jest z tymi limitami typów na kolejkę :?: Z góry thx za odp .
W pierwszym poście nie było buka, więc policzyłem jako , w następnym juz był, dlatego wziąłem 1 typ tylko (limit 3 typów) i zaliczyłem, bo wszedł.http://forum.bukmacherskie.com/f313/1-kolejka-10-13-grudnia-biathlon-hochfilzen-51434-2.html#post1982231
druzyna Strzelcy, tu ma -200 a 2 posty dalej ma ten sam typ z kuponu policzny na +
podaje w celu wyjasnienia sytuacji