R
1,6K
radomiak1910
Użytkownik
jak to jest bo nie znazlem tego w regulaminie . w danej kolejce czy jedna osoba moze oddac typy za druzyne , czy np. kazdy z zawodnikow musi oddac conajmniej po jednym typie?
W dowolnym czasie trwania kolejki.Małe pytanko w celu upewnienia się. Można podawać typy w dowolnym momencie trwania kolejki, czy też jest jakaś granica czasowa? Z góry dzięki za odpowiedź
"Typy podajemy w jednym poście!" Czyli obojętnie który członek drużyny, podaje nazwę zespołu i typ na dane zawody. Może to zrobić tylko raz na dane zawody choć niekoniecznie raz na całą kolejkę.jak to jest bo nie znazlem tego w regulaminie . w danej kolejce czy jedna osoba moze oddac typy za druzyne , czy np. kazdy z zawodnikow musi oddac conajmniej po jednym typie?
nie no ludzie jak już się zapisujecie do konkursu to trochę wysiłku włóżcie a nie tylko Ctrl+C>Ctrl+VNazwa drużyny: Bananowe chipsy
Skoki Narciarskie - Harrachov HS142 - Day 1 10.12.2010r. 15:00 1. Johan Remen Evensen - Adam Malysz typ 2 1,85
2. Ville Larinto - Matti Hautamäki 1 1.65
Bukmacher : Tobet
no ale jak ktoś kopiuje od kogoś to niech to robi z głową !W tobet byly dzisiaj jak na razie na skoki 4 zdarzenia, teraz nie ma zadnych wiec sie nie dziw ze ktos takie same podal co bys zrobil jakbys mial 4 zdarzenia. Jutro powinno byc wiecej
Już się kontaktowałem z Tobetem w tej sprawie.nie no ludzie jak już się zapisujecie do konkursu to trochę wysiłku włóżcie a nie tylko Ctrl+C>Ctrl+V
w dodatku kopiując zdarzenie z godziny 15ej i wklejając po 18ej
Co znaczy 3 pozostałe typy?Jeśli nie odbędą się żadne zawody w Harahovie to można będzie wykorzystać 3 pozostałe typy na biathlon ?
Olo, jeśli możesz to zerknij na drugiej stronie, 1 i 3 post jak i co podliczyłeś, piszę z komórki i nie mogę podać linków.
Ok.Post #21 traktuję jako dwa typy, a post #23 jako dwa kolejne. Za dwa pierwsze jest minus bo nie ma buka, a z następnych dwóch liczy się tylko jeden, gdyż maksymalna liczba typów wynosi 3. Nie wiem czego tu nie rozumieć.
Ok.
6. W poście ze zgłoszeniem, muszą znajdować
się następujące informacje: nazwa drużyny, nicki
zawodników oraz ewentualnie logo/herb
drużyny (max. rozmiar 150x150).
Jeśli tak podchodzisz do regulaminu to dlaczego nie dajesz minusów za nie podanie nicków zawodników, w regulamienie pisze wyraźnie że muszą być podane tak samo jak nazwa buka?