W poniedziałek się dowiem jak sprawa wygląda.A u mnie jak kasy nie było tak nie ma...
Poczekaj, aż wszystkie spotkania dobiegną końca. Jeśli kuponu dalej nie będzie to napisz do mnie na priv. W poniedziałek Ci odpiszę.postawiłem ten freebet ale na kupon ako bo nie wiedziałem że trzeba single i zrobiłem to zanim Marcin-Odra napisał, wchodzę w kupony nierozstrzygnięte a ten kupon zniknął, w darmowych zakładach jest jako wykorzystany więc teraz moje pytanie : freebet przepadł? nie da się tego jakoś cofnąć?
Ja też postawiłem na AKO dziś rano, bo również nie wiedziałem o tym, że tylko na single można, ale mam ten kupon w nierozstrzygniętych zakładach... dwa zdarzenia już weszły, czekam na trzecie ???? jak wejdzie to napiszę czy wygrana nie przepadłapostawiłem ten freebet ale na kupon ako bo nie wiedziałem że trzeba single i zrobiłem to zanim Marcin-Odra napisał, wchodzę w kupony nierozstrzygnięte a ten kupon zniknął, w darmowych zakładach jest jako wykorzystany więc teraz moje pytanie : freebet przepadł? nie da się tego jakoś cofnąć?
Jutro otrzymasz jeszcze 10 euro.czapa doszła bardzo fajna thx
ps. a na moje wczesniejsze pytania nikt z administracji nie odpowiedzial...:;/:
Jutro otrzymasz freebet.A u mnie jak kasy nie było tak nie ma...