Kolejna sprawa do rozwiązania dla moderatorów. Ja akurat nie będę siędochodził o podawanie kto z kim na początku postu, bo to też u mojego przeciwnika nie było respektowane, ale chodzi o zdarzenie Lille - Lorient. Mecz został przełożony, wg grafiku miał być wczoraj, ale rozegrano go dzisiaj o 15.00. Mój przeciwnik miał takie zdarzenie na kuponie z 4 zdarzeniami,
http://forum.bukmacherskie.com/f297/runda-1-16-polowka-nr-2-pary-9-16-a-50932-5.html#post1973967
3 pozostałe trafione, więc cały kupon też trafiony. Rozliczył ten mecz jako zwrot zgodnie z pkt. 12 regulaminu:
"12. W przypadku przełożenia spotkania bądź przerwania typ liczony jest jako 0 lub jeśli kupon postawiony jest jako singiel zwrot. Możemy oddać dodatkowy 6 kupon/typ."
A skoro zakład został trafiony dzisiaj po południu, tzn. Lille wygrało, to niedawno został rozliczony już z pełnym zestawem 4 zdarzeń. Według mnie to jest zwrot. Ten mecz wiele zmienia, ponieważ, ja dobrałem dzisiaj kupon, tak aby zachować bezpieczną przewagę, a AKO z kuponu nr 4 po uwzględnieniu AKO z 4 zdarzeniami zdecydowanie podwyższa jego plusowe punkty.
Ja podliczyłem tak jak mówi regulamin.
Para:
16. kasztan511 vs grzeg232