assitalia
Użytkownik
Cóż ja mogę poradzić. Trzeba mieć do sponsora pretensje..to trochę słabo że sponsor wprowadza nas w błąd ????
Cóż ja mogę poradzić. Trzeba mieć do sponsora pretensje..to trochę słabo że sponsor wprowadza nas w błąd ????
Wiem, widziałem, ale on nie gra dziś na milion procent.bez kitu... w tobecie nadal widnieje ze Ebdon gra dziś. heh. no comments.
Wybacz, ale nie rozumiem tego. Zapisałes sie 3 czy 4 dni temu i wtedy miales czas, a teraz nagle go nie masz. Zresztą nie tylko Ty.Z braku czasu rezygnuje z turnieju... sory za kłopot
Opcje obstawiania: standardowy (1,2); under/over frejmów; lepszy po 4 partiach, w tym DW, zdobywca wyższego brejka, DW, handicapy, zwycięzca 1 frejma.
gesio - Zapoznałem się z regulaminem i w pełni go akceptuje.
#10 21.04 godz: 15:30
Zdarzenie: Shaun Murphy - Gerard Greene
Typ: Shaun Murphy -3.5
Kurs: 1.7
Bukmacher: Tobet
Jak można to proszę zmienić godzinę meczu.
Godzina zmieniona, a co do buka to pierwszy i ostatni raz.Ups! Zakręciłem się :-| Drugi typ na dziś,oczywiście z Bet365 a nie ze Sportingbet,Sorry za problem! Pzdr!
Przeczytaj regulamin to zapewniam, że się dowiesz.Nie postawiłem typów na 22-04-2010 czyli mam 0pkt. czy -100pkt za każde ze zdarzeń?
A mnie sie nie chce odpowiadać ????Czytałem ale nie pamiętam a nie chce mi się po raz drugi ????
W drugi dzień rzeczywiście miałem 34 pkt ale nie na plus tylko na minus pomyłka w tabeli szkoda.
To ja policzę Ci -200 za każde złamanie regulaminu ????dobra przeczytałem regulamin ale regulamin jest po to żeby go łamać zamiast -100 policzę +100 za każde zdarzenie ????