>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Pytania, propozycje, niezgodności

michau 84

michau

Forum VIP
Zmienione. Ale następnym razem wpisujcie dobrze i pamiętajcie przy kopiowaniu żeby zmienić dzień.

Jeszcze co do podawania bilansu. Na swoim przykładzie pokażę to.

#1 17.04 godz: 11:00
Zdarzenie: John Higgins - Barry Hawkins
Typ: Hawkins +4.5
Kurs: 1.85
Buk: Bwin

#2 17.04 godz: 15:30
Zdarzenie: Stephen Hendry - Zhang An&#39;Da
Typ: Stephen Hendry -3.5
Kurs: 1.83
Bukmacher: Bet365

Dziś zakończył się tylko pierwszy pojedynek. Jeśli do jutra (czyli kolejnego dnia) do momentu podania kolejnych typów nie zostanie rozstrzygnięte drugie spotkanie to wpisujemy bilans tylko z tego rozliczonego typu - w tym przypadku +85. Tylko później pamiętajcie o tych typach które zostały do rozliczenia. My nie będziemy tego stricte sprawdzać wszystkiego, ale wyrywkowo na pewno. Szczególnie tych którzy będą zajmować wysokie pozycje.

pozdrawiam

assitalia 6K

assitalia

Użytkownik
ok wiem o co chodzi że mam sam podliczać ale co mam wcisnąć jak już znam wyniki?? cytuj?szybka odpowiedz czy odpowiedz z cytatem?
Masz podac bilans przy następnym typowaniu, żadne cytuj :|

gaccek dziś jeszcze nieliczony, od jutra już ⛔ 100

S 21

sztuk18

Użytkownik
kurde już czaje baze.
więc to o to chodzi że np 1 dnia zarobiłem 50j to w drógim dniu wpisuje w bilansie 50 a jak 2 dnia zarobie 120 j to trzeciego wpisuje już 170 tak?
I tak dalej aż do końca??
Więc się zapędziłem i odrazu wczoraj(piątek) dałem typy na sobote i niedziele więc moge na poniedziałek w bilansie zsumować odrazu 1 i 2 dzień bo w 2 nie podałem.
I jeszcze jedno bo w regulaminie jest nie jasno napisane że jak np danego dnia obstawiłem 2 typy jeden 2.20 kurs i drugi np 1.80 to jeżeli 1 mi wejdzie to mam 120j a jak drógi mi nie wejdzie to czy odejmuje od tych 120 :
80,100 czy nic? bo w regulaminie tylko napisane że -100j tylko za złego buka i tym podobne.... przepraszam że zawracam głowe ale z góry dziekuje za pomoc.

assitalia 6K

assitalia

Użytkownik
kurde już czaje baze.
więc to o to chodzi że np 1 dnia zarobiłem 50j to w drógim dniu wpisuje w bilansie 50 a jak 2 dnia zarobie 120 j to trzeciego wpisuje już 170 tak?
I tak dalej aż do końca??
Więc się zapędziłem i odrazu wczoraj(piątek) dałem typy na sobote i niedziele więc moge na poniedziałek w bilansie zsumować odrazu 1 i 2 dzień bo w 2 nie podałem.
I jeszcze jedno bo w regulaminie jest nie jasno napisane że jak np danego dnia obstawiłem 2 typy jeden 2.20 kurs i drugi np 1.80 to jeżeli 1 mi wejdzie to mam 120j a jak drógi mi nie wejdzie to czy odejmuje od tych 120 :
80,100 czy nic? bo w regulaminie tylko napisane że -100j tylko za złego buka i tym podobne.... przepraszam że zawracam głowe ale z góry dziekuje za pomoc.
Wpisujesz to co juz zarobiles/straciles.

Co do drugiego jest napisane w regulaminie. Poczytaj uważnie.

assitalia 6K

assitalia

Użytkownik
Apeluje o sprawdzanie kursu. Chcecie robić od kogoś kopiuj-wklej, ok, mnie nic do tego, ale kurs sprawdźcie.

Wiele osób podało na Higginsa (-3,5) 1,727 mimo iż na niego było już wtedy w Sportingbet 1,666. W pierwszym dniu jeszcze to zaliczymy, od następnych będzie to traktowane jako zawyżanie kursów.

hajduk 124

hajduk

Forum VIP
a zaokrąglanie jest dozwolone? 1,727 --&gt; 1,73? Bet365 będzie zawsze rano wystawiać kursy na 2 części sesji? Bo znowu na kursie straciłem i na przyszłość przydałoby się wiedzieć czy będzie podobnie?

assitalia 6K

assitalia

Użytkownik
Nie zaokrąglajmy, wpisujmy tak jak podają. Za 1,727 dostaniesz 72,7 pkt.

Co do Bet365 to nie mam pojęcia, musisz ich zapytać.

pitekk 69

pitekk

Forum VIP
I jeszcze jedno słowo do Was, przy podawaniu typów nie dodawajcie zbyt dużo pogrubień i nie piszcie różnymi kolorami, bo będą kary. Ma być tylko czarna czcionka, a pogrubione mogą być tylko słowa typu: zdarzenie, kurs, typ!

tehacjusz 45

tehacjusz

Użytkownik
Rzeczywiście Pittek tyle tych &#39;&#39;kolorowych&#39;&#39; postów mamy , że aż w oczy razi :grin:. No ale mod to mod zawsze ma racje ...
Sorry ale nie mogłem się powstrzymać :mrgreen:

Ps nie wiem czego się uczepiłeś ale jak ktoś wprowadza kolor czy delikatne pogrubienie w swojego posta, to wg mnie chce aby stał się on bardziej przejrzysty i czytelny, a Ty wyskakujesz jak &#39;&#39;filip z konopi&#39;&#39; przedstawiasz swoje racje w sposób jakbyś był alfą i omegą i karami straszysz ????

M 27,2K

madangelo

Forum VIP
Przejrzyście i czytelnie jest właśnie wtedy jak wszyscy piszą w jednakowych schemacie jednakową czcionką.
Nie wiem co to za moda na kolorowanie postów :|

assitalia 6K

assitalia

Użytkownik
Rzeczywiście Pittek tyle tych &#39;&#39;kolorowych&#39;&#39; postów mamy , że aż w oczy razi :grin:. No ale mod to mod zawsze ma racje ...
Sorry ale nie mogłem się powstrzymać :mrgreen:

Ps nie wiem czego się uczepiłeś ale jak ktoś wprowadza kolor czy delikatne pogrubienie w swojego posta, to wg mnie chce aby stał się on bardziej przejrzysty i czytelny, a Ty wyskakujesz jak &#39;&#39;filip z konopi&#39;&#39; przedstawiasz swoje racje w sposób jakbyś był alfą i omegą i karami straszysz ????
I ma rację.

Post z typami powinien wyglądać tak:

#1 17.04 godz: 16:00
zdarzenie: Higgins - O&#39;Sullivan
Typ: Higgins
Kurs: @ 1.80
Buk: Tobet

Dopuszczalne jest by wyglądał tak:

ale jak wygląda tak:

to zapewniam Cię, że nie jest to ani czytelne, ani się fajnie tego nie podlicza.
Sam stosuje inną czcionkę w dziale snooker, ale dział, a konkurs to co innego. Poza tym sama zmiana czcionki nie jest aż tak bardzo irytująca. Najgorsze jest jak ✅ 100 albo ⛔ 100 zlewa się z typem bo komuś zachciało się kolorować.

robson_26 612

robson_26

Forum VIP
Piszę, żeby nie było posądzenia mnie o oszustwo W 2. dniu w bilansie zapomniałem o tym, że za nietrafiony jest -100j. Poprawie to wszystko przy okazji.

S 21

sztuk18

Użytkownik
mam pytanie dlaczego mój typ z niedzieli czyli dzisiaj jest niezgodny z regulaminem??
wogóle tego nie rozumiem. Mam wszystko co trzeba a wy mi odrazu -100

Do góry Bottom