Masz podac bilans przy następnym typowaniu, żadne cytuj :|ok wiem o co chodzi że mam sam podliczać ale co mam wcisnąć jak już znam wyniki?? cytuj?szybka odpowiedz czy odpowiedz z cytatem?
Wpisujesz to co juz zarobiles/straciles.kurde już czaje baze.
więc to o to chodzi że np 1 dnia zarobiłem 50j to w drógim dniu wpisuje w bilansie 50 a jak 2 dnia zarobie 120 j to trzeciego wpisuje już 170 tak?
I tak dalej aż do końca??
Więc się zapędziłem i odrazu wczoraj(piątek) dałem typy na sobote i niedziele więc moge na poniedziałek w bilansie zsumować odrazu 1 i 2 dzień bo w 2 nie podałem.
I jeszcze jedno bo w regulaminie jest nie jasno napisane że jak np danego dnia obstawiłem 2 typy jeden 2.20 kurs i drugi np 1.80 to jeżeli 1 mi wejdzie to mam 120j a jak drógi mi nie wejdzie to czy odejmuje od tych 120 :
80,100 czy nic? bo w regulaminie tylko napisane że -100j tylko za złego buka i tym podobne.... przepraszam że zawracam głowe ale z góry dziekuje za pomoc.
I ma rację.Rzeczywiście Pittek tyle tych ''kolorowych'' postów mamy , że aż w oczy razi :grin:. No ale mod to mod zawsze ma racje ...
Sorry ale nie mogłem się powstrzymać :mrgreen:
Ps nie wiem czego się uczepiłeś ale jak ktoś wprowadza kolor czy delikatne pogrubienie w swojego posta, to wg mnie chce aby stał się on bardziej przejrzysty i czytelny, a Ty wyskakujesz jak ''filip z konopi'' przedstawiasz swoje racje w sposób jakbyś był alfą i omegą i karami straszysz ????