>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Pytania, propozycje, niezgodności

mlodyfan 0

mlodyfan

Użytkownik
Hmm to i ja mam zastrzeżenie drobne

Nigdzie nie ma sprecyzowanego że jeden mecz = jeden typ w ogóle. Ja to osobiście odbierałem że jednego dnia nie mogę dwóch zdarzeń z jednego spotkania typować, a przed drugą sesją która się odbywa następnego dnia mogę ponownie zatypować tylko jedno zdarzenie z danego spotkania.

assitalia 6K

assitalia

Użytkownik
mam pytanie dlaczego mój typ z niedzieli czyli dzisiaj jest niezgodny z regulaminem??
wogóle tego nie rozumiem. Mam wszystko co trzeba a wy mi odrazu -100
Hmm to i ja mam zastrzeżenie drobne

Nigdzie nie ma sprecyzowanego że jeden mecz = jeden typ w ogóle. Ja to osobiście odbierałem że jednego dnia nie mogę dwóch zdarzeń z jednego spotkania typować, a przed drugą sesją która się odbywa następnego dnia mogę ponownie zatypować tylko jedno zdarzenie z danego spotkania.
http://forum.bukmacherskie.com/f268/regulamin-42423.html#post1576482

Tu jest o tym napisane.

mlodyfan 0

mlodyfan

Użytkownik
:|
Specjalnie, żeby były widoczne dopisywałem posty, a nie edytowałem pierwszego.
z tym że ja nie wchodzę w konkurs przez dział a przez Subskrypcje i Regulamin przeczytałem na początku przy rejestracji a potem już tylko zaglądałem do tematów z typami ;)
Luz mój błąd moja strata to co Carterem ugrałem po kursie 2,62 to straciłem na głupocie swojej ????

assitalia 6K

assitalia

Użytkownik
Ja radzę tak dobierać typy aby nie było, że o 19 zostają dwa mecze a dzień wcześniej coś z tych meczów typowaliśmy bo wtedy za darmo tracimy punkty.

S 21

sztuk18

Użytkownik
ja rozumiem ale kurcze dlaczego ten jest nieregulaminowy jeżeli on normalnie był podany na niedziele i nie był on żadną kontynuacją.,......normalny typ na dzisiaj na godzine 11. Nie wiem teraz patrzyłem i jest na jutro ten mecz ale normalnie wczoraj było napisane w bet365 że na dzisiaj jest. To chyba nie moja wina że go przełożyli. nie rozumiem tych -100 a po 2 slavoo26 też to ma więc to błąd buka a nie nasz.

assitalia 6K

assitalia

Użytkownik
ja rozumiem ale kurcze dlaczego ten jest nieregulaminowy jeżeli on normalnie był podany na niedziele i nie był on żadną kontynuacją.,......normalny typ na dzisiaj na godzine 11. Nie wiem teraz patrzyłem i jest na jutro ten mecz ale normalnie wczoraj było napisane w bet365 że na dzisiaj jest. To chyba nie moja wina że go przełożyli. nie rozumiem tych -100 a po 2 slavoo26 też to ma więc to błąd buka a nie nasz.
Nic nie przełożyli. Druga sesja meczu Fu od początku była zaplanowana na jutro. Tak samo pojedynek Williamsa. Polecam dział snooker i oficjalna stronę snookera &gt;&gt;&gt; worldsnooker.com

S 21

sztuk18

Użytkownik
czyli jak są 2 sesje juz odrazu zaplanowane to nie moge obstawiać?? przecież obstawiłem n cały mecz więc nie powinno mnie interesować ile dni beda grać tylko czy bedzie mniej czy więcej niż 15 freamów.

S 21

sztuk18

Użytkownik
dobra żeby było jasne patrzyłem na kalendarium i mecz marka williamsa jest na jutro a ja go dałem na dziś i dlatego -100 tak??
chodzi o zły dzień..

fcbialas 91

fcbialas

Forum VIP
Przyznam ze tez sie przejechałem , bo na bet365 było napisane ze ten mecz jest dzis o 20 ale tak czy inaczej nasz bład i musimy poniesc ta kare wysokosci -100 nic na to nie poradzimy.

Ogolnie do moderatorów pisałem juz do Assitalia ale powiedział ze mamm tutaj to anpisać iż gdzies zagineła mi &quot;jedynka&quot; w dopisaniu na handicup w meczu perrego.Podałem mecz na Perrego z Holtem -1.5 i kurs tylko na taki typ był podany , wiec prosze o uwzglednienie tego typu.Wiem ze to moje niedopatrzenie , ale kazdemu sie mze zdarzyć , a Moderatorzy znaja sie na snookerze i wiedza ze ten minusowy handi oznacza jedno ????
pozdrawiam fcbialas

tehacjusz 45

tehacjusz

Użytkownik
W kwestii kolorowych postów ???? .
Miałem na myśli swoje i mimo ze mam rożne czcionki pogrubienia i kolor to na pewno lepiej wygląda dla czytającego niż gdyby był jednolity.

18.04 godz: 15:30
zdarzenie: Alistair Carter - Jamie Cope
Typ: Jamie Cope (+1.5)
Kurs: @ 1.75
Buk: Tobet

bilans: -
ale zostawmy bo nie o to chodzi ... pozdr.;)

mlodyfan 0

mlodyfan

Użytkownik
ajjj godziny nie zmieniłem w typie na jutro zamiast 11:00 przy Ebdonie powinna być 20:00 ????
pierw miałem Williamsa ale się rozmyśliłem i dałem Ebdona :/ mam nadzieję że nie będzie -100j ????

porky 104

porky

Użytkownik
Panowie, mecz Ebdon - Dott jest rozgrywany dopiero jutro wieczorem więc nie wiem czy wg Waszego buka ten pojedynek jest dzisiaj czy jak, ale jak nie jesteście pewni to upewnijcie się tutaj bo szkoda minusów..

nbd 485

nbd

Użytkownik
czyli, ze jesli ktos juz wczesniej podal typ na ten mecz i zasugerowal sie data 19.04 (jak np w tobecie), to juz z definicji ma minus za to zdarzenie?

assitalia 6K

assitalia

Użytkownik
Do góry Bottom