Kazdy pisze ze jak do przerwy to HT, a my co mamy sie domyslac czy to jest koncowy czy co?
przełączylem sie na jezyk angielski i z tego wychodzi ze nei chodzi o to czy bedzie zawieszenie w pierwszych 2 minutach tylko ktora druzyna otrzyma jako pierwsza 2 minuty kary. takze uwazajcie!!pytanie - zawieszenie w pierwszych dwoch minutach . 1 to ze bedzie zawieszenie czy ze nie bedzie? nigdzie nie moge znalesc oznaczen
ja mam podobny problem bo w poście nr 25 http://forum.bukmacherskie.com/f252/1-dzien-19-01-2010-a-40501-2.html zapomniałem dopisać HT w spotkaniu Szwecja-Słowenia a jak wiadomo hc -1.5 był w tym meczu dostępny tylko na HT.Proszę o poprawienieKazdy pisze ze jak do przerwy to HT, a my co mamy sie domyslac czy to jest koncowy czy co?
Ostatni raz Ci poprawilem, nastepnym razem masz pisac :!:
Stary jeszcze przed meczami w pytaniach napisałem że oba mecze do przerwy są i pytałem czy trzeba pisać ze pierwsza połowa czy wystarczy handicap dać w nawias i sam mi odpowiedziałeś że bedzie lepiej jak napiszę ale nie mogłem poprawić bo to jest nie zgodne z regulaminem więc myślałem ze to powiadomienie wystarczy ale ok Przepraszam i od drugiej kolejki się to nie powtórzy.Kazdy pisze ze jak do przerwy to HT, a my co mamy sie domyslac czy to jest koncowy czy co?
Ostatni raz Ci poprawilem, nastepnym razem masz pisac :!: