>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Pytania, propozycje, niezgodności

simons 646

simons

Forum VIP
Wszyscy ktorzy zawyzyli kurs dostali ⛔ do konkursu.

Zreszta widac kto zawyzyl po postach, ale sprawdzilem tez na oddsportalu:
02:22 -&gt; 1.75
16:50 -&gt; 1.73

Jak ktos zauwazy zmiany w kurasach to pisac :]

simons 646

simons

Forum VIP
Co za czujnosc ... xD

Zaliczylem i po niecalej minucie zmienilem na minus, bo sie przyzwyczailem do stawiania minusa przy win Islandi to rpzez przypadek dalem + przy 2 a remis ...

W kazdym badz razie jest ok

czort 31

czort

Użytkownik
Zostałem oszukany! Jak pisałem oba mecze są do przerwy mecz Islandia-Serbia do przerwy na Islandię było -0,5 a w całym meczu -1,5. A w meczu Chorwacja-Norwegia na Chorwację do przerwy -1,5 a w całym meczu -2,5.

W 3

wakabajaszi-genzo

Użytkownik
wogole niekominie niektorych podliczen

przyklady z dnia 1
jeden user ma dwa trafione kursy 1.83 i ma bilans +166prawidłowo
drugi user ma trafione kursy 1.66 i 2.2 i ma bilans +286błąd

i jeszcze jeden przyklad kursy jeden trafiony 3 drugi nietrafiony i user ma bilans +200 gdzie powinno byc chyba 100/ poprawione

raz wygrane podliczane sa z poczatkawa stawka 100 a raz bez

/Hopkirk: liczymy do tabeli zyski/straty a nie całkowite wygrane, w temacie 1. dnia poprawione, tabela poprawiona przy następnej aktualizacji

snajper 322

snajper

Forum VIP
Zostałem oszukany! Jak pisałem oba mecze są do przerwy mecz Islandia-Serbia do przerwy na Islandię było -0,5 a w całym meczu -1,5. A w meczu Chorwacja-Norwegia na Chorwację do przerwy -1,5 a w całym meczu -2,5.
Kazdy pisze ze jak do przerwy to HT, a my co mamy sie domyslac czy to jest koncowy czy co?
Ostatni raz Ci poprawilem, nastepnym razem masz pisac :!:

mateo952 9

mateo952

Użytkownik
Mam pytanie:
-Czemu pan który jest pierwszy w tabeli ma 286j jak miec powinie
------A DRUGIE PYTANIE TO CZEMU GDY SNAJPER ROZLICZAŁ MÓJ POST rozliczył go pozytywnie a dziś jakis hripki czy jakoś tak pisze mi ze zawyzyłem kurz o c kaman kurs wynosił dokładnie tyle co jest napisane ta, ja nie oszukuje domagam sie zmiany xd!!!!!!

/Hopkirk: Kurs się nie zgadzał z rzeczywistym. Kurs 1,83 odnosił się do handicapu -2,5bramki, który też był nietrafiony. Kurs na zwycięstwo Chorwacji był około 1,45 i taki podawali inni użytkownicy.

zapala81 228

zapala81

Użytkownik
pytanie - zawieszenie w pierwszych dwoch minutach . 1 to ze bedzie zawieszenie czy ze nie bedzie? nigdzie nie moge znalesc oznaczen

zapala81 228

zapala81

Użytkownik
pytanie - zawieszenie w pierwszych dwoch minutach . 1 to ze bedzie zawieszenie czy ze nie bedzie? nigdzie nie moge znalesc oznaczen
przełączylem sie na jezyk angielski i z tego wychodzi ze nei chodzi o to czy bedzie zawieszenie w pierwszych 2 minutach tylko ktora druzyna otrzyma jako pierwsza 2 minuty kary. takze uwazajcie!!

czort 31

czort

Użytkownik
Kazdy pisze ze jak do przerwy to HT, a my co mamy sie domyslac czy to jest koncowy czy co?
Ostatni raz Ci poprawilem, nastepnym razem masz pisac :!:
Stary jeszcze przed meczami w pytaniach napisałem że oba mecze do przerwy są i pytałem czy trzeba pisać ze pierwsza połowa czy wystarczy handicap dać w nawias i sam mi odpowiedziałeś że bedzie lepiej jak napiszę ale nie mogłem poprawić bo to jest nie zgodne z regulaminem więc myślałem ze to powiadomienie wystarczy ale ok Przepraszam i od drugiej kolejki się to nie powtórzy.

H 0

hillpl

Użytkownik
Uważam , że dawanie - 100 za to ze kursy się róznią jest nie wporządku puscilem kupon wczesniej póżniej wsadzilem go na stronke i dostaje - 100 za zawyżanie kursu ( gdymym wymyslił sobie kurs z głowy to rozumiem takie potepowanie). Nie ma nigdzie napisane kurs ma być podawany z danej godziny jak podaje je na stronke.
Pozatym proszę teraz o zmiane w 2 dniu mojego bilanu, gdyż podałem zły biorąc pod uwagę, że mecz został wygrany a przez podliczającego uznany za oszustwo :;/:
Proszę na przyszłośc o dokładne sprecyzowanie regulaminu !!! ,że kwota kursu ma być podawana z minuty w której wklejamy swoje typy.

Do góry Bottom