>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Pytania, propozycje, niezgodności

zico1910 0

zico1910

Użytkownik
Proszę o usunięcie pierwszego mojego posta,w pierwszym meczu zamiast typ:2,wpisałem typ:1.Kurs się zgadza.
snajper: poprawione ????

G 0

gandixnl

Użytkownik
Proszę o zmienienie godziny w moim typie Polska-Niemcy. Spotkanie rozegrane będzie o godzinie 17.30 a nie 17.00.

Czas u bukmachera jest z GTM 0, dlatego należy dodać godzinę, żeby wyszedł czas polski. Mecz zaczyna się o 18:30/Akarin

akarin 0

akarin

Forum VIP
Żeby było łatwiej proszę na przyszłosć podawać link do posta, który ma cos do poprawienia.
Lionel21, regulamin tak mówi, wiec zastosuj się. Nie musisz wnikać dlaczego akurat tak.

pesab 0

pesab

Użytkownik
to ja pytanie z innej beczki. na jakim kanale telewizyjnym albo gdzie w internecie można dziś zobaczyć mecz Polaków z Niemcami? jeśli ktoś ma ochotę na retransmisje o 22:30 leci na Polsat Sport. ja bym na żywo wolał...

lionel21 191

lionel21

Użytkownik
Nie no chyba chodzi o reklamę, nie wnikam. ;)

Chyba o godzinę nie będziecie się czepiać? Bo np mecz Polski jest o 18:30, a w centrebet była podana 17:30.

/Hopkirk: Nie, po pierwszej kolejce uregulujemy w regulaminie podawanie odpowiedniej godziny.

tofinek 10

tofinek

Użytkownik
Nie wiem, ale nie znalazłem możliwości ustawienia odpowiedniej strefy czasowej w Ladbokes, godzina jest wg. GMT 0.
Myślę, że powinniśmy przyjąć czas z Ladbrokes, a dodatkowo uznawać czas jeśli ktoś poda czas środkowo europejski. :grin:

snajper 322

snajper

Forum VIP
Nie wiem, ale nie znalazłem możliwości ustawienia odpowiedniej strefy czasowej w Ladbokes, godzina jest wg. GMT 0.
Myślę, że powinniśmy przyjąć czas z Ladbrokes, a dodatkowo uznawać czas jeśli ktoś poda czas środkowo europejski. :grin:
Spokojnie to nie ma wiekszego wplywu na typy ???? Od nastepnej kolejki mala zmiana w regulaminie bedzie

czort 31

czort

Użytkownik
W moich typach obydwa typy są do przerwy co oznaczają nawiasy przy np (-0,5) gdybym stawiał cały mecz napisał bym bez nawiasu czyli np -1,5 ale widziałem że niektórzy piszą że wynik do przerwy czy to jest konieczne?

snajper 322

snajper

Forum VIP
W moich typach obydwa typy są do przerwy co oznaczają nawiasy przy np (-0,5) gdybym stawiał cały mecz napisał bym bez nawiasu czyli np -1,5 ale widziałem że niektórzy piszą że wynik do przerwy czy to jest konieczne?
tak bedzie lepiej ????

ycho 9

ycho

Użytkownik
Ja nie podałem bukmachera w swoich pierwszych typach , jako że jest narzucony odgórnie . Cyz spotka mnie za to jakaś kara?

snajper 322

snajper

Forum VIP
Ja nie podałem bukmachera w swoich pierwszych typach , jako że jest narzucony odgórnie . Cyz spotka mnie za to jakaś kara?
Jeszcze nie, ale w macie podwac typy z przykladu. Jakis wielki problem jest zeby go skopiowac i potem wpisac swoje typy?
Sponsor daje fajne nagrody i chyba ma też wymagania.

kris6891 11

kris6891

Użytkownik
nie chce byc upierdliwy ale zdenerwowało mnie to ze niektorzy podaja kurs 1.8 kiedy na bank był juz kurs 1.75 moze 5 punktów nie jest to duzo ale w dalszym etapie gry moze takie cos duzo znaczyc , dokładnie chodzi mi o typ na Polske ....

Do góry Bottom