Tylko że ja nie mam żadnych wyników. Przecież pisałem kilka postów wyżej, że sporo czasu mnie nie było. Nie miałem też w tym czasie Internetu. Przecież miałbym wyniki to bym tabelę zaktualizował. Niestety nie mam z czego.zgazam się z T-bag.PL gdyż również chciałbym zobaczyć tabelę przed ostatnim turniejem, wiem że nie macie wyników z wszystkich trunieji ale przynajmniej z tych co macie to zaktuaaluzujcie
Chodziło mi o to, by przed dzisiejszym turniejem zaktualizować ją (dodać ostatnie wyniki), a po turnieju zamieścić już oficjalną tabelę.Po dzisiejszym turnieju to już będzie ostateczna klasyfikacja, więc trzeba będzie zrobić, a nie zaktualizować. Gadałem z Bananem i pisał, że pokerium nie przesłało mu wszystkich wyników.
No ok, ale Banan nie ma wyników, więc raczej się nie uda ????Chodziło mi o to, by przed dzisiejszym turniejem zaktualizować ją (dodać ostatnie wyniki), a po turnieju zamieścić już oficjalną tabelę.
tylko gdzie jest ta TOP15 heheraczej liczy sie wszystko tylko nie rozumiem czemu ludzie sie zapisuja do ligi jak dzis ostatni turek
haslo powinni otrzymac z pierwszej 15
Dzięki. Jeśli ma ktoś screeny z poprzednich turniejów to prosiłbym o ich przesłanie poprzez PW. Chciałbym, aby to niedzieli oficjalna tabela powstała. Brakuje mi jednak wyników z bodajże 2 turniejów.
Niestety nadal brakuje nam wyników z 2 turniejów.I co dalej? Kiedy będzie tabela?:-?
Jest. Trzeba zauważyć iż były święta, a nie każdy support pracuje w święta.A jest wogóle jakaś nadzieja na ich zdobycie?
drugiego?? przeciez punkty byly policzone z pierwszych czterech wczesniejNiestety nadal brakuje nam wyników z 2 turniejów.