Jak możesz to zrób, bo chciałbym się trochę zorientować na którym miejscu jestem.To jak z tą tabelą ? Ja ew. też mogę zrobić, skoro to taki problem ogromny ...
Nie, nie jest to problem ogromy. Tabelą zajmuję się ja, a niektórzy nie zauważyli że nie było mnie 2 tygodnie ehh :roll:To jak z tą tabelą ? Ja ew. też mogę zrobić, skoro to taki problem ogromny ...
Czyli co z tą tabelą ?Nie, nie jest to problem ogromy. Tabelą zajmuję się ja, a niektórzy nie zauważyli że nie było mnie 2 tygodnie ehh :roll:
Postaram się jak najszybciej ją uaktualnić. Czekam tylko na potwierdzone wyniki.Czyli co z tą tabelą ?
ok :spokodfhgfh:Postaram się jak najszybciej ją uaktualnić. Czekam tylko na potwierdzone wyniki.
Jeśli dostanę wyniki to tak. Niestety jeszcze ich nie otrzymałem.bedzie tabela do jutra ?
Brakuje mi z wszystkich turniejów oprócz dzisiejszego i tych co są już w tabeli. Miałem problemy z Internetem i komputerem przez kilkanaście dni i niestety nie byłem w stanie zrobić screenu wyników.midel jak masz to przeslij wniki do nikifora on zrobi tabele bo jemu tam brakuje wyników nie wiem z kotrych turniei... Nikifor podaj z ktorych Ci brakuje to bedziemy szukac ????
Ja niestety nie mam kontaktu z Pokerium tylko Banan. Już mu pisałem w sprawie wyników, które Banan pewnie ma. Ostatnio jednak jest bardzo zajęty i niezbyt często przesiaduje na forum.Eh to ja nie pomoge bo nie mam wyników ;/ a niedałoby się ich jakoś wyciągnąć od Pokerium? Oni na pewno mają jakąś historię ;pp Albo może ktoś ma zrobione screeny z użytkowników ??