Czemu jeden mecz? Jeden mecz to zawsze może być przypadek. Zwłaszcza w takiej dalekiej fazie. Poprzednio były 2 mecze i moim zdaniem było zdecydowanie lepiej.UWAGA!!!W TEJ RUNDZIE GRAMY TYLKO 1 MECZ, ZWYCIĘZCA AWANSUJE DALEJ. TYPUJEMY ZDARZENIA NA 14-15.03 (sobota-niedziela)
Nie przypadek? Ja uważam, że liczy się powtarzalność i równa forma. W 1 meczu trafisz np. AKO: 9 rywal 7, w drugim meczu Ty trafisz 3 a rywal 8. Widzisz różnicę? Różnica jest taka, że Tobie udało się w jednym meczu dobrze przewidzieć mecze. A rywal przewidział lepiej wyniki w 2 meczu. Całokształt wyszedł taki, że Twój rywal był lepszy w obu meczach.Jeden mecz to przypadek? Chyba nie. Powinniście sprecyzować dokładnie jak typujemy, bo ja myślałem, że gramy 1 mecz, a to będzie tylko 1 kolejka tak?
W sumie zawsze przez taki przypadek jak 1 czy 2 pkt. w całym meczu możesz odpaść. Miałem ostatnio taką sytuację. przyy underze 185,5 było 187.W sumie jak jesteś dobry To sobie poradzisz. Powtarzalność - w ostatnich 2 kolejkach trafiłem dokładnie takie samo ako ????. Organizatorzy ustalają zasady, a nam pozostaje się do nich stosować .
U nas jest ten problem, że rozgrywki siatkarskie nie odbywają się codziennie tak jak w ligach hokejowych i mamy o wiele bardziej mniejsze pole manewru.Jak byłem organizatorem konkursu hokejowego to każda faza pucharowa odbywała się do 3 zwycięstw. Natomiast finał i walka o 3 miejsce było do 4 zwycięstw. Właśnie po to żeby można było się wykazać.
Pogadam z Marcinem jak wróciPoza tym z każdym sponsorem można negocjować. Termin rozgrywania konkursu hokejowego został też "wydłużony".
Póki co to chyba trzeba pogadać ze sponsorem...To może podajcie już harmonogram na półfinały i finały ?
:spokodfhgfh: brawo dla midela za uczciwość...