yyy pewnie to ze w tym tygodniu nie gra np liga mistrzow i puchar cev...dopiero na weekend oferta jest czyli organizatorzy powinni sie streszczyc z losowaniem paryyy przepraszam chcialem sie zapytac co spowodowalo taka przerwe?
Można obstawiać wszystkie takie ligi jak : PLUS Liga mężczyzn i kobiet, Seria A mężczyzn i kobiet, Champions League kobiet i mężczyzn oraz Puchar CEV pań i panów.
Wszystkie typy oczywiscie unibet, przepraszam za przeoczenie http://forum.bukmacherskie.com/showpost.php?p=916411&postcount=11
Akurat inni, gdy napisali, że popełnili tak mało znaczacy bład mieli to normalnie rozliczane. Tak bardzo boisz się przegrać ? Nawet jak dostanę minus za te spotkania to i tak postaram się z tobą wygrać, bo denerwują mnie ludzie, co nie potrafią się normalnie bawić, tylko każde niedopatrzenie próbują wykorzystać, zwłaszcza, że sam ten błąd znalazłem, a nie wytknął mi go moderator ????jakby nie patrzeć o swoim przeoczeniu zauważyłes i poinformowałes dopiero po rozpoczęciu już 2 spotkań, tak więc raczej w takiej sytuacji powinnien być za te spotkania