>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Pytania, propozycje, niezgodności

A 356

arminvanbuuren

Użytkownik
grupa 3 podliczone wszytko + tabelka przed ostatnią kolejką. Moniek131 jeżeli nie zatypuje będzie dyskwalifikacja, gdyż nie typował w więcej niż połowie kolejek.
Powinienem mieć 21 pkt a nie 18. Wygrałem 8 pojedynków co daje 24 pkt a za haniebny brak typów odjąć tylko 3 pkt a nie 6 co daje właśnie 21 pkt.
Proszę o poprawę.
e/ zgadza się, dopisałem użytkownikowi poniżej przypadkowo (AcT), u siebie mam poprawione.

hardison 3,9K

hardison

Użytkownik
GRUPA 2

http://forum.bukmacherskie.com/f446/grupa-2-a-105717-7.html#post4400586

AEK wygrał 4:0, więc typ na plus ✅ Proszę o poprawę, to zmienia rzecz jasna AKO oraz zmienia także zwycięzce w moim pojedynku z Esperanza10 ;) A to oznacza, że zdobyłem 21 pkt w 12 kolejkach.
Dzięki, miłej niedzieli.
Rzeczywiście, teraz jest wynik. Jak rano sprawdzałem to nie było nic - jakby spotkanie nieodbyte. Tak to jest jak się daje typy z wuefu chłopców w Grecji ;)

P 2,4K

promark

Użytkownik
Grupa 5 wszystko zostało już podliczone i jest tabela końcowa. Wątpliwości i ewentualne błędy zgłaszać tutaj lub na PW. Dzięki wszystkim za zabawę a szczególnie tym, którzy do końca wytrwali w typowaniu.

sumada90 19,8K

sumada90

Forum VIP
Końcowa tabela grupy 8. w temacie wraz z podliczeniami. Jeśli ktoś odnajdzie jakiś błąd to pisać w tym temacie. ????

Otrzymane punkty reputacji: +5
maciekpoland 321

maciekpoland

Użytkownik
grupa 7 tabela poprawiona, uwzgledniono walkowery zgodnie z regulaminem.
CZARNA LISTA WALKOWERY:
Kasztanerio
radomiak1910
mefisto666
Arkadiuszch
Pr0Napek
Maciekfansport

hardison 3,9K

hardison

Użytkownik
Grupa 2 - tabela końcowa dodana.
W razie błędów, pisać!
Jedynie Valverde dostał dodatkowe punkty za przegranie pojedynku z osobą zdyskwalifikowaną z konkursu, więc zaliczył nagły skok z LE do LM.

hajduk 124

hajduk

Forum VIP
ostateczne wyniki i tabelę grupy 3 wrzucę po 22, bo sporo &quot;biurokracji&quot; miałem dziś do załatwienia i popołudniówka mnie czeka jeszcze.

pestka7 7K

pestka7

Forum VIP
Grupy podzielone. Czekamy tylko na rozliczenie grupy 3 i opiekunowie nowych, poszczególnych grup LM i LE mogą ich dopisać w odpowiednie luki. Proszę także aby każdy opiekun nowej grupy ułożył terminarz bowiem mam dziś troszkę roboty i prawdopodobnie się do wieczora nie wyrobię.
Tu macie maszyne losującą:
http://www.pesleague.pl/?menu=60
Wystarczy wybrać ilość drużyn (4) i przepisać nazwy userów. Następnie kopiuj/wklej i możemy ruszać z typowaniem 1 kolejki.
Opiekunowie:
LM
ABCD - Promark
EFGH - sumada90
LE
ABCD - henry
EFGH - maciekpoland
Jeżeli ktoś z pozostałych opiekunów chce pomóc niech się zgłosi tutaj lub na PW

Otrzymane punkty reputacji: +16
mefisto88 232

mefisto88

Użytkownik
GRUPA 2
http://forum.bukmacherskie.com/f446/grupa-2-a-105717-7.html#post4400586
AEK wygrał 4:0, więc typ na plus ✅ Proszę o poprawę, to zmienia rzecz jasna AKO oraz zmienia także zwycięzce w moim pojedynku z Esperanza10 ;) A to oznacza, że zdobyłem 21 pkt w 12 kolejkach.
Dzięki, miłej niedzieli.
Rzeczywiście, teraz jest wynik. Jak rano sprawdzałem to nie było nic - jakby spotkanie nieodbyte. Tak to jest jak się daje typy z wuefu chłopców w Grecji ;)
Hardi, nie poprawiłeś jednak tego AEK-u ;) Zdobyłem 24 pkt w 13 kolejkach i powinienem być jednak ciut wyżej w tabeli. Da radę to poprawić? Przecież to nie ja zawiniłem :]

Do góry Bottom