386 xavy Użytkownik Lipiec 1, 2014 #102 U mnie jest nagroda za generalkę, a nie ma za zwycięstwo w ostatniej kolejce.
19,8K sumada90 Forum VIP Lipiec 1, 2014 #104 U mnie brakuje nagrody. :-| Nagroda miała być za generalkę.
94,4K intelowiec Użytkownik Lipiec 1, 2014 #105 U mnie wszystko gra - oba freebety za kolejki, w których zdobyłem nagrody, dopisane :spokodfhgfh: Dzięki serdeczne! ????
U mnie wszystko gra - oba freebety za kolejki, w których zdobyłem nagrody, dopisane :spokodfhgfh: Dzięki serdeczne! ????
32 mkr Użytkownik Lipiec 1, 2014 #106 U mnie również wszystko ok, Kerber juz dała zarobić ????, czekam teraz na WIN w całym turnieju Bouchard oraz Argentyny :razz:
U mnie również wszystko ok, Kerber juz dała zarobić ????, czekam teraz na WIN w całym turnieju Bouchard oraz Argentyny :razz:
118 arturro100 Użytkownik Lipiec 4, 2014 #111 u mnie jeden (tylko to wygrałem) freebet za 2 kolejkę jest, dzięki
386 xavy Użytkownik Lipiec 4, 2014 #112 Otrzymałem również i drugi wygrany freebet. Dzięki Marcin za szybkie załatwienie tej sprawy i dzięki wszystkim za rywalizację w konkursie.
Otrzymałem również i drugi wygrany freebet. Dzięki Marcin za szybkie załatwienie tej sprawy i dzięki wszystkim za rywalizację w konkursie.