2 drużyny z trzecich miejsc z najlepszym AKO się łapią do drugiej rundy - pewnie o to chodzi.Na jakiej podstawie drużyna ''Złoci medaliści'' znajduje się w 2 rundzie konkursu ?
dokładnie, są 2 lepsze drużyny od nich, Włodczany mają najlepszy bilans z 3 miejsc, potem team w którym jestem - Hajger Team i jeszcze jedna co miała 6 pkt, ale najgorszy bilans.Na jakiej podstawie drużyna ''Złoci medaliści'' znajduje się w 2 rundzie konkursu ?
Nie ilość pkt a AKO. Taka była zasada. Włodczany i Złoci Medaliści mieli najwyższe AKO więc awansowali dalej.Dodatkowo do 2 fazy przechodzą dwie najlepsze z drużyny z 3 miejsc, które ugrały najwyższe AKO.
Wydawało mi się, że ta "szeroka oferta" będzie przebijać innych bukmacherów albo przynajmniej im dorównywać. Tymczasem konkurs odbywa się na zasadzie: kto pierwszy ten lepszy. Z takich dziedzin jak biathlon czy skoki narciarskie pojawia się tylko po 5 par H2H. Do tego zawodnicy się powtarzają, a przecież w takich zawodach startuje więcej niż 8 osób. A już nie mówię gdy przeciwnik wyprzedzi nas w podawaniu typów.Tylko WilliamHill. Specjalnie na ZIO jest załatwiona szeroka oferta właśnie od nich
Nic nie kombinuje. Zakładki zniknęły bowiem zarówno w hokeju jak i skokach rozpoczeły się mecze / treningi. Oferta zostanie ponownie wystawiona prawdopodobnie dziś wieczorem po zakończeniu spotkań w hokeju jak i treningach w skokach.William Hill cos kombinuje - najpierw wywalili z zakladki IO 2014 Hokej na lodzie, ale po wpisaniu w Google, mozna to odnalezc, jednak jest tylko pod zakladka Hokej na lodzie. Teraz wywalili w ogole skoki narciarskie, nie ma zadnej oferty na jutrzejszy konkurs, 15 min temu byly jeszcze typy na podium i zloto.
Będzie OKMam takie pytanie: Czy jezeli obstawie np. ze Stoch bedzie na podium a ponizej kolejny typ, ze Prevc bedzie na podium, to bedzie OK?
Dostaliśmy informacje z WilliamHill, że oferta będzie szeroka, a jaka jest to chyba każdy widzi. Niestety nie mamy na to wpływu i trzeba z tego wybierać co dają.Wydawało mi się, że ta "szeroka oferta" będzie przebijać innych bukmacherów albo przynajmniej im dorównywać. Tymczasem konkurs odbywa się na zasadzie: kto pierwszy ten lepszy. Z takich dziedzin jak biathlon czy skoki narciarskie pojawia się tylko po 5 par H2H. Do tego zawodnicy się powtarzają, a przecież w takich zawodach startuje więcej niż 8 osób. A już nie mówię gdy przeciwnik wyprzedzi nas w podawaniu typów.
Niestety WilliamHill zastrzegł sobie prawo, że można korzystać tylko z ich oferty w tym konkursie.Czy nie byłoby możliwości aby dodać jeszcze jednego bukmachera i zastosować obowiązek podawania przykładowo dwóch typów z oferty WH, a reszta wedle uznania?
Pestka ja rozumiem że Ci się śpieszy wygrać z nami pojedynek ale czemu przed końcem konkurencji stawiasz nam minusa? ????
http://forum.bukmacherskie.com/f441/faza-2-grupa-3-a-103600.html#post4246149
Slalom jeszcze przed nami - według bet365 Francuz nadal jest jednym z głównych faworytów do zwycięstwa.
No nie bardzo to podobny przypadek, bo ja poprosilem o zmianę, a kolega pyta czemu więc nie był świadomy problemu, a ja byłem. Nie raz spotkałem się z sytuacja, że typy były zmieniane, więc nie rozumiem tego, ale z racji tego, że podałem kolejny "świetny" typ na jutro to trudno. Niech będzie, że moja wina tyle tylko, że 1wszy raz spotykam się z sytuacją, ze w konkursie nie można zmienić typu.2 sprawa - tu jest tylko i wyłącznie Wasza wina i typ będzie rozliczony na . Już był jeden taki przypadek KLIK i daliśmy minus. Tu będzie tak samo. Zresztą jak byśmy zamienili Ci ten typ to i tak dostałbyś minus. Powód? Zawody w skokach są rozgrywane jutro, nie dzisiaj.