i dobrze jakby bylo to wiadomo przed 19A nie mam pojęcia jak to tutaj będzie rozwiązane, a miło by było wiedzieć z kim rywalizuję. Mógłbym nawet powiedzieć, że to kluczowe.
Pieniążki na koncie. Dzięki bardzo ????Lista z loginami właśnie została wysłana.
Myślę, że do jutra bonusy zostaną dopisane.
Warunki takie jak w regulaminie czy się coś zmieniło??Nagrody są wpłacane w postaci bonusow na konta graczy w Unibet.com . Wygraną kwotę należy obrócić 3-krotnie o kursie min 1.40 w zakładach sportowych przed dokonaniem z konta gracza jakiejkolwiek wyplaty, badz tez transferem jej do innych produktow. Gra w Supertoto, Kasynie, Grach oraz Pokerze nie jest take wliczana do wymaganego obrotu.
poprawione, jest tabela w grupach E-H LmProszę o poprawienie mojego trafionego AKO z poprzedniej kolejki. Trafiłem under 2.5 Aarhus, under 3.5 Stromsgodset i obie strzelą w meczu LFC. Zwycięzcy pojedynku to nie zmienia, ale być może AKO będzie decydować o awansie.
http://forum.bukmacherskie.com/f396/lm-e-f-g-h-83601-2.html#post3167744
Wg mnie levy to ty prowadzisz bo masz większe ako ustrzelone. Chyba to się liczy po puntach ?LM grupa D
Wyniki 4.kolejki:
levy42 19,22- 4,44 mucios 88
kabacik 1,84-6,58 dawczan
Tabela po 4.kolejkach:
1.kabacik 9 pkt ako 19,14
2.levy42 9 pkt ako 36,74
3.dawczan 6 pkt ako 28,71
4.mucios88 0 pkt ako 13,99
Oczywiście nieoficjalna bo mojej roboty,ale myślę że koledzy z grupy D będą wdzięczni
No piękna Ale teoretycznie Ty jesteś liderem, bowiem masz AKO lepsze ode mnie ???? Pozdrawiam ????Oczywiście nieoficjalna bo mojej roboty,ale myślę że koledzy z grupy D będą wdzięczni