>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Pytania, propozycje, niezgodności w konkursie

dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
Malin a czemu moje typy miałby nie być zaliczone ..... Hm co z tego że o 7;20 typy bym nawet wysłał. ...
25. Dany dzień konkursowy, w którym rozgrywana będzie kolejka liczymy od 8:00 do 8:00 kolejnego dnia.
Jest to zrobione ze względu na rozgrywki w Ameryce Płd, żeby można było je uwzględniać na ten sam dzień co mecze odbywające się w Europie.
Np.: 20 kolejka jest dnia 08.08 to typy można podawać z przedziału 8:00 dnia 08.08 do 8:00 09.08.
LICZY SIĘ CZAS ROZPOCZĘCIA SPOTKANIA.
Ponieważ złamałeś regulamin i typy nie będą liczone więc za drugą kolejkę masz AKO: 0,00

Więc Malin Twoje typy są aktualne i nic nie będzie zmieniane.

adqs 3,5K

adqs

Forum VIP
tabel z oczywistych względów nie robiłem, ale podliczone LM E-H

Jak ktoś ma wątpliwości to polecam raz jeszcze przeczytać regulamin.

levy42 3,9K

levy42

Użytkownik
Czekamy na zestaw par w 3.kolejce panowie,piszę żeby Was trochę pośpieszyć.Mecze już jutro! Kursy też do jutra mocno się zmienią,więc moglibyście wrzucić te pary jak najszybciej ????

B 178

becks-59091

Użytkownik
Teoretycznie by się pary i aktualna tabelka przydały ;)
Jednak w grupie sa 4 osoby, czyli grasz z trzema, z dwoma już zagrałeś więc zostaje Ci ta ostatnia osoba z grupy do gry w najbliższej kolejce :p

adqs 3,5K

adqs

Forum VIP
Pary na 3 kolejkę dodane, rewanże już ktoś tam doda jak bezdie miał chwilę.

A tabelkę to teoretycznie każdy powinien ogarniać, ale co ja tam wiem - 4 graczy to dużo.

Otrzymane punkty reputacji: +6
mucios88 197

mucios88

Użytkownik
Szybkie pytanie: Jeżeli mój przeciwnik zagrał Manchester City - Ajax na 1 to czy ja mogę zagrać Manchester City (-1) - Ajax 1??

Kolejka 3
06-07.11.2012r

Grupa B
zwyciestwo1960 - kasztan511

1.Chelsea -Shakhtar 1//1,92
2.Puntarenas-CSU Uruguay 1//2,15 Kostaryka
3.Santos De Guapiles -Limon 1//1,95 Kostaryka
4.Alajerlense- Carmelita 1//2.35 Kostaryka
5.Cartagines -Herediana 1//3,10 Kostaryka

AKO 58,64

Unibet
Ostatnio edytowane przez Ramzesa ; Dzisiaj o 02:11

4.Alajerlense- Carmelita 1//2.35 KostarykaTeraz zauwazylem ze Pomylkowo podalem ten mecz amial byc San Carlos -Zeleda i dlatego kurs sie niezgadza.Zgodnie z regulaminem prosze rozliczyc go po 1,00
Wiec trafione AKO bedzie 3,74
Niezmienia to niczego bo pojedynek wygralem a po prostu zle przepisalem typy.Niebylo to zamierzone i przepraszam za swoja niuwage

Do góry Bottom