J
7K
juanroman08
Forum VIP
Dobre pytanie :grin: poprawięhttp://forum.bukmacherskie.com/f396/liga-nr8-82063-7.html#post3138709
Czemu nie policzono mi typu nr 5?...
prośby liga 7 i 8 wzięte pod uwagę ????
Dobre pytanie :grin: poprawięhttp://forum.bukmacherskie.com/f396/liga-nr8-82063-7.html#post3138709
Czemu nie policzono mi typu nr 5?...
Taki jest regulamin, więc nie wiem dlaczego masz o to do mnie pretensje(jeśli już, to do sorena). Rozumiem, że w Twoim przypadku jest to w jakiś sposób krzywdzące, bo z nim wygrałeś(akurat wtedy podał typy).W nawiązaniu do 7 ligi: No jak to? To ja już się ucieszyłem z 3 miejsca i ma teraz to być weryfikowane? ????
Ponadto, ciekawe czy zwróciłbyś na to uwagę w innej sytuacji?
Ale nie ma co się wdawać w jakieś dyskusje bo się pokłócimy jeszcze czy coś, a po co to ???? Niemniej, szkoda będzie jeśli wyniki będą zmienione bo szczerze się ucieszyłem z 3 miejsca ???? Pozdrawiam
soren nie podał typów w więcej niż połowie kolejek, więc punkty za zwycięstwo z nim masz anulowane(28 punkt regulaminu).Proszę o jeszcze jedną weryfikację ligi 7 bo znów jest złe ustawienie czołówki. Wygrałem 13 pojedynków więc jakim cudem mam tylko 36 pkt? Proszę o poprawienie tabeli i przywrócenie mi 1 miejsca ????
Wiadomo, ze podajac typ o 8 rano nie bylo mowy o przelozeniu meczu. Jednak pozwalajac podawac typy zastepcze z znacznie wyzszym kursem, psujecie zdrową rywalizacje. Teoretycznie mozna podac mecz, ktory wiemy ze bedzie przelozony(nikt nie udowodni nam, ze nie wiedzielismy). Poczekac jak sie rozwinie sytuacja z reszta meczy i z typami rywala. Natomiast podac typ 5 zastepczy z dopasowanym kursem do ewentualnej wygranego pojedynku.Na pewno nikt nie podawał tego meczu, bo wiedział że zostanie albo został przełożony. Wybierając spotkanie kierujemy się ofertą firmy, a tam to spotkanie było oferowane. Nikt nie ma obowiązku czytać portali sportowych czy stron klubowych i upewniać się, że dane spotkanie się odbędzie.
Sam liczyłem mocno na remis w tym spotkaniu (Marsylia-Lyon) i gdy się dowiedziałem, że mecz się nie odbędzie to szukałem innego prawdopodobnego remisu. Niestety Roma w końcówce meczu straciła bramkę na 3-2 i odpadłem z konkursu. Pretensje można miec tylko do siebie, że trafiliśmy mniejszy kurs od rywala. Typ zastępczy podajemy taki, który uważamy za mocno prawdopodobny. Mi się to nie udało, Robsonowi tak i okazał się lepszy.
Z mojej strony wszystko ok jestem pogodzony z 4 miejscem Gratuluję wygranej ???? Humor mi dziś poprawiły 4 dychy bonusowe za interpretację wierszyka w Unibecie PozdrawiamTaki jest regulamin, więc nie wiem dlaczego masz o to do mnie pretensje(jeśli już, to do sorena). Rozumiem, że w Twoim przypadku jest to w jakiś sposób krzywdzące, bo z nim wygrałeś(akurat wtedy podał typy).
Faktycznie nie ma się o co spierać, bo i tak byś miał czwarte miejsce, bo w ostatniej kolejce jednak wygrałem pojedynek, więc tak czy siak bym miał więcej punktów.
soren nie podał typów w więcej niż połowie kolejek, więc punkty za zwycięstwo z nim masz anulowane(28 punkt regulaminu).
Dokładnie tak, jak dla mnie to jest zwykłe oszustwo i jakby sytuacja była w drugą stronę, to na pewno byłoby rozliczone na korzyść moderatora. Z tego co pamiętam w ubiegłej edycji można było podawać typy zastępcze ale z podobnym kursem...Wiadomo, ze podajac typ o 8 rano nie bylo mowy o przelozeniu meczu. Jednak pozwalajac podawac typy zastepcze z znacznie wyzszym kursem, psujecie zdrową rywalizacje. Teoretycznie mozna podac mecz, ktory wiemy ze bedzie przelozony(nikt nie udowodni nam, ze nie wiedzielismy). Poczekac jak sie rozwinie sytuacja z reszta meczy i z typami rywala. Natomiast podac typ 5 zastepczy z dopasowanym kursem do ewentualnej wygranego pojedynku.
Miedzy kursem 1.75 a 3.20 jest jednak ogromna roznica.