Nie spinaj się tak bo jeszcze coś Ci się stanie.doczekam się w końcu na jakieś wyjaśnienie!!!
bo jak na razie to widze że ktoś bezczelnie wkleił typy Vadera z tygodniowym poślizgiem i co uznajemy że nic się nie stało tak??
jak ja się myliłem to nie było zmiłuj się bo regulamin itp tylko Out i Finito. Teraz regulamin jest po mojej stronie więc oczekiwał bym konsekwencji i albo gramy Fair Play albo wcale.
No wybaczcie, ale podawanie buków nie jest obowiązkowe. Należy korzystać z Unibetu, spoko, ale nigdzie w regulaminie nie jest wymagane pisanie: Unibet. Proszę o zmianę decyzji.1/8 LM (17.11.2012)
7. ruichi - dawid1892
1. East Stirlingshire - Glasgow Rangers 1X @ 4.55
2. Hannover 96 - SC Freiburg 1 @ 1.95
3. Burnley - Charlton 1 @ 2.00
4. Crystal Palace - Derby 1 @ 1.95
5. Scunthorpe United - Notts 2 @ 2.45
AKO: 84.78
0 (brak buka)
Też bym chciał to wiedzieć bo widzę że sami prowadzący ten konkurs nie znają zasad, zmieniają co chwilę różne decyzję i ogólnie jest to 5 edycja tego konkursu, a regulamin jest ciągle naszpikowany zbędnymi punktami i nie precyzyjny....No wybaczcie, ale podawanie buków nie jest obowiązkowe. Należy korzystać z Unibetu, spoko, ale nigdzie w regulaminie nie jest wymagane pisanie: Unibet. Proszę o zmianę decyzji.
Ty już miałeś okazję się wykazać jako mod w konkursie o F1 i o zdanie nikt Ciebie nie pytał, bo sytuacja Ciebie bezpośrednio nie dotyczyła, nic nowego (poza stałymi pretensjami) nie wniósł Twój komentarz.Też bym chciał to wiedzieć bo widzę że sami prowadzący ten konkurs nie znają zasad, zmieniają co chwilę różne decyzję i ogólnie jest to 5 edycja tego konkursu, a regulamin jest ciągle naszpikowany zbędnymi punktami i nie precyzyjny....
dziekiTy już miałeś okazję się wykazać jako mod w konkursie o F1 i o zdanie nikt Ciebie nie pytał, bo sytuacja Ciebie bezpośrednio nie dotyczyła, nic nowego (poza stałymi pretensjami) nie wniósł Twój komentarz.
Zmieniony wynik wczorajszego pojedynku, poprowadź sobie 3 konkursy, ucz się w weekendy i wszystko ogarniaj bezbłędnie to wtedy możemy porozmawiać. Pozdrawiam.
Nie wiem jakie AKO trafił mój rywal więc trochę mnie dotyczyła ta sytuacja. Jeśli bierzesz się za coś na co nie masz czasu no to sory, ale czy to moja wina? Raczej nie...Ty już miałeś okazję się wykazać jako mod w konkursie o F1 i o zdanie nikt Ciebie nie pytał, bo sytuacja Ciebie bezpośrednio nie dotyczyła, nic nowego (poza stałymi pretensjami) nie wniósł Twój komentarz.
Zmieniony wynik wczorajszego pojedynku, poprowadź sobie 3 konkursy, ucz się w weekendy i wszystko ogarniaj bezbłędnie to wtedy możemy porozmawiać. Pozdrawiam.