Jednak zdążyłem.....Podaje tutaj swoje typy na dzisiejsze meczy ponieważ nie wiem kiedy pojawi się plan kolejki, a za godzinę wyjeżdżam do Warszawy na mecz otwarcia. Mam nadzieję że te typy zostaną uwzględnione. Z góry dziękuję LordCadet
Nazwa Drużyny : Para 15
Polska - Grecja
Wynik: 2:1
Pierwszy gol: Polska
Under/over: over
Wynik pierwszej połowy: 1:0
Rosja - Czechy
Wynik: 3:0
Pierwszy gol: Rosja
no raczej nie policzysz, bo liczą moderatorzy i za każdy sprzeczny typ jest minus 1 pkt... ale zgłosiłeś, to poprawiam(gdyby Ang rzeczywiście strzeliła pierwsza to i tak tego nie policzę)
http://forum.bukmacherskie.com/f389/pytania-propozycje-niezgodnosci-w-konkursie-76841.html#post2905950Obserwator można dodawać typy co kolejke ?
Nazwa drużyny: Koko Tango OrłyCzy jest możliwość wrzucenia typów mojego partnera bo kolejka robiona na gwałt i on nie ma jak za typować meczy dzisiejszych bo coś mu wypadło. Napisał mi tylko z telefonu typy i czy można je wysłać. resztę sam typował będzie.
Polska - Grecja
Wynik: 2:1
Pierwszy gol: Polska
Wynik pierwszej połowy: 0:0
Rosja - Czechy
Wynik: 2:0
Pierwszy gol: Rosja
Under/over: under
Nazwa drużyny: Koko Tango Orły
O(M) ; ok, się zrobi, ale potem, bo wychodzę.. jak macie kontakt z partnerami to pisać tu ich typy, 1.kolejka robiona na gwałt z powodu późnych zapisów, więc oko będziemy przymykać.
Ja podaje już swoje, typy więc prosze o anulowanie zastepczych jakie wojtek10611 za mnie podałem. Soryy za zamieszanie ale wczesniej nie mialem możliwosci oddania typów.