krisbarca_92
Użytkownik
omg, ale czy on napisal, ze jest juz tabela ? zrobi ja kazdy sprawdzi czyt. nikt nie zglosi bledu
omg źle przeczytałem. Myślałem, że juz jest tabela.omg, ale czy on napisal, ze jest juz tabela ? zrobi ja kazdy sprawdzi czyt. nikt nie zglosi bledu
wszystkie te osoby zostaną zaraz nagrodzone... kolejne przypadki = dyskwalifikacja drużyny !wszystko by było fajnie ale kilka osób podało te same typy w kolejnych postach..
Pomyłka, chodziło mi o 2 kolejke, ale ok.O(M) ; nie ma edycji... poza tym chyba żartujesz z wczorajszą analizą do obecnej kolejki ?
Teraz 2.kolejkę sprawdzajcie, bo po 3.kolejce nie będzie czasu na korekty1.kolejka podliczona, sprawdzać i zgłaszać ewentualne błędy, bo nie będzie poprawiania, gdy okaże się, że komuś zabrakło 1 pktu do TOP20 np...
maciekpoland obczaj jeszcze tabelę, bo teraz jeszcze delikatne korekty w podliczaniu wprowadziłem
Sory źle policzyłem będzie dodane + 2pkt dla WasMój kolega z pary prof nazwa drużyny para nr4 powinien mieć za III etap 18 punktów a nie 16. tym samym nasza para powinna mieć dwa punkty więcej.
a nie bylo przypadkiem wczesniej top20?Awans do 2.rundy wywalcza TOP 25
było, ale zostało to zmienione, żeby była walka o nagrody...a nie bylo przypadkiem wczesniej top20?
tak tylko pytam, bo ogolnie nie jestem za zmianami zasad w trakcie gry.Poza tym nagrody nie zostaną wypłacone osobom z niedostateczną aktywnością na forum, a tych kilka jest... Chcą rywalizować, proszę bardzo, ale nagrody przejdą na "aktywne" pary i stąd powiększenie do TOP 25 + 3 zwycięzców...