Wystarczy jedno zdarzenie.Mam pytanie odnośnie dodatkowych pkt w zakładach długoterminowych a konkretniej mówiąc w zakładach na wyjście z grupy i dotarcie do półfinału.Czy żeby dostać te dodatkowe punkty muszę obstawić dokładnie np. że Szwecja i Anglia wyjdą z grupy? Czy mogę obstawić że sama Szwecja wyjdzie? I identycznie z półfinałami,bo szczerze powiedziawszy nawet nie wiem czy jest taki zakład w Tobet żeby obstawić komplet półfinalistów.
Jeżeli chodzi o drużyny które wyjdą z grupy to postawiłem już wcześniej 5 kuponów po 20PLN na TOP2 w poszczególnych grupach bo przecież wyjść z grupy można też na drugim miejscu.Wystarczy jedno zdarzenie.
Faktycznie, Tobet nie ma takich zakładów w ofercie.
Jeśli chodzi o wyjście z grupy to będziemy brać pod uwagę zakłady: Winner group B (Zwycięzca)
Za półfinały dodatkowych punktów nie będzie ze względu na brak oferty.
Dobra, pójdę Wam na rękę. Zakłady TOP2 też się zaliczają do bonusowych punktów.Także czy zakłady na TOP2 w grupach również będą brane pod uwagę ?
Musi to być konkretne spotkanie, typ może być różny (warunek to zakaz podawania typów przeciwstawny, np. grasz over 2.5 w Tobet, a w konkursie podajesz under 2.5)Czy zagrane zdarzenie musi być identyczne z tym podanym na forum ? Czy może być inne byleby dotyczyło tego meczu i było z minimalną stawką 30pln ? Powiedzmy że na forum obstawiam over 2.5 a kupon puszczam na over 1.5 , jak to wygląda ?
Tak, może być dubel z tym konkretnym spotkaniem. Min. stawka 30zł, min. AKO 1.50, potwierdzone screenem1) Czy mogę zagrać kupon jako dubel z typami, które podałem tu w konkursie ?? Przykładowo podaję, że wygra Polka i Rosja i puszczam taki też kupon, ale nie jako single tylko w dublu. Czy warunkiem otrzymania dodatkowych punktów jest tylko i wyłącznie zagrany singiel w Tobecie ?
jw.2) Podobne pytanie do tego powyżej. Gram np Polskę - tak jak podałem w temacie z typem na dzień 8 czerwiec - a oprócz tego mam dołączony jakieś inne zdarzenie choćby tenis. Czy może być takie coś ?
Zakłady przeciwstawne nie są zaliczane.I ostatnie pytanie, ale raczej znam na nie odpowiedź, że NIE, ale dla pewności spytam. Zagrałem w temacie konkursowym czysty win a kupon w Tobecie Polska DNB - rozumiem, że wtedy nie ma co liczyć na dodatkowe pkt za zagrany kupon, bo to inne zdarzenie ?