>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Pytania, propozycje, niezgodności w konkursie

grzesio 91,5K

grzesio

Forum VIP
- konkursowicz
- dziwnym trafem jak na tak małodoświadczonego usera wiesz gdzie są konkursy
- zbyt mała liczba postów tj zbyt mały wkład na forum
Dziwnie by wyglądało jakby co 2 lata konkursy wygrywali userzy z zerowym wkładem.
Restrykcje są jakie są.
Pisałbyś analizy , prowadziłbyś dyskusję to tak a twój ostatni sensowny post jest z Lipca 2011 roku.
Jak dla mnie do kasacji.
Jak inni modzi dzialu potrzymają decyzję to nie grasz z nami.
Innych też to dotyczy z ilością postów ~5 lub mniejszą.
Jedyną szansą moim zdaniem na &quot;odkupienie&quot; takich userów jest postawienie zakładu w Tobecie i podesłanie go w tym temacie.

lukkaz 577

lukkaz

Użytkownik
Ładnie mnie podsumowałeś ;)
Na forum jestem chyba ponad 2 lata - wiem, ze nie udzielam sie w TD w takim stopniu jak inni - ale z tego co pisałeś to usuwasz userów do 5 postów a mam 6 ;D, po drugie - w innych konkursach tez biorę udział - choćby Liga Typerów. Jestem aktywny tam gdzie mam zainteresowania - choćby konkurs Tour de France czy F1.
Może być zakład z Tobeta z początku roku? Gram głównie na Betssonie, mogę typ z Euro podesłać z tego buka, jak z Tobeta po będzie chyba z końca stycznia.
Ja bym rozpatrzył to jeszcze raz - nie rejestrowałem sie po to by grać tylko w tym konkursie (konkursowicz), tylko śledzę forum i udzielam sie tam, gdzie są atrakcyjne wątki.

grzesio 91,5K

grzesio

Forum VIP
Może być.
Ja sam mam w Unibecie bet z grudnia dt. Euro.
Zakład musi być z Tobetu.
Z Betssona nie uwzględniamy.
Dziwne , że udzielasz się tylko w konkursach.
Inne konkursy nie wiem - nie moderuje tam.

G 7

garrincha

Użytkownik
,,Nie masz wsytarczajacej liczby postow do brania udzialu w konkursie
Dziekuje,,

-Otrzymałem priva od moderatora Grzesio

W regulaminie nie ma nic o tym ze trzeba miec odpowiednia ilosc postów!

Wiec powinienem miec przywrócone moje typy! ????

grzesio 91,5K

grzesio

Forum VIP
Zarejestrowałeś sie dwa dni temu i pierwsze gdzie sie pchasz to do konkursu.
Twoje 4 pierwsze posty to zapisy do konkursów.
Widzę bardzo chcesz się pożegnać z forum.
Decyzja podjęta wśród modów co do konkursowiczów i 0-postowców.

G 7

garrincha

Użytkownik
Rozumiem, zobaczyłem konkurs przeczytałem regulamin i wydawało mi sie ze moge zagrac.
Czy jak bede miał określoną ilosc postów, beda mogł przystąpić do konkursu jeszcze?

grzesio 91,5K

grzesio

Forum VIP
Nie
Więc nie nabijaj.
Reszty tyczy się to samo.
Nie jest to konkurs dla określonej ilości userów , ale wystarczyło się nawet zarejestrować miesiąc wcześniej i uczestniczyć w merytorycznej dyskusji oraz być aktywny w pozytywnym tego słowa znaczeniu.
Wyrzucono sporo 0-postowiczów. I tak taka osoba nie dostała by nagród [ za co ?], a dwa to dodatkowa robota dla modów.

maciekpoland 321

maciekpoland

Użytkownik
Regulamin mowi, ze kursy powyzej 4 sa rozliczane jako 4. Jakos tego nie widac w rozliczeniu pierwszego dnia ????
:spokodfhgfh: // G

rifraf7 246

rifraf7

Użytkownik
Czy kupon z tobet (chodzi o ten żeby mieć dodatkowe pkt) musi być koniecznie w poście z typami na dany dzień?

Do góry Bottom