Cóż, nie oczekuje odpowiedzi bo nic więcej w tej kwestii pewnie nie masz do dodania.
Nie wiem czy wy (moderatorzy) macie po 16 lat czy też wasz zmysł organizatorski stoi na miernym poziomie ale jak wszyscy wiemy nie jest to
konkurs o "złote gacie" ale
konkurs, w którym nagrody mają wartość pieniężną, ponadto organizowany jest przez Tobet a więc jedną z czołowych firm bukmacherskich. Wypadałoby więc w takim konkursie stworzyć jakieś kryteria, zasady, które obowiązują wszystkich uczestników i ORGANIZATORÓW. Przyjąłem za oczywistość, że wszystkie te zasady zostały umieszczone w regulaminie. Po przeczytaniu ów regulaminu stwierdziłem, że kwalifikuje się do wzięcia udziału w konkursie bowiem spełniam wszystkie jego wymogi. Teraz okazuje się, że regulamin nie znaczy NIC bowiem moderatorzy mają prawo do swojego "widzi mi się" i mogą - łamiąc tym samym regulamin - eliminować uczestników wedle własnego uznania a nie wedle wymogów regulaminu. Idąc waszym rozumowaniem równie dobrze moglibyście przyznawać punkty uczestnikom według waszego gustu - to takie samo łamanie regulaminu jak w powyższym przypadku.