Prosiłbym o konkretny przykład lub link, bo przejrzałem pierwszy temat i faktycznie też zdarzył się taki sam typ, ale został rozliczony na minus. Być może coś przeoczyłem.***zdarzenie dodatkowe nie może być takie same jak typy główne, czyli jeżeli typujemy Poniżej 5,5 bramki to nie należy wystawiać w konkursie kursu na poniżej 5,5 bramki.
Mam pytanie odnośnie tego punktu regulaminu, w typach głównych jest typ na zwycięstwo z dogrywką i karnym więc chyba nie wolno dodawać taki typ dodatkowy a widzę że jest dodawany i zaliczany...
Drugiego dnia jeszcze nie sprawdzałem. Wszystkie typy będą sprawdzane przeze mnie więc błędne rozliczenia będą korygowane. Dzięki za zwrócenie uwagi!W 2 dniu jest i Użytkownik sam sobie na plus rozliczyŁ, ja nie mam nic przeciwko w sumie tylko jak można to sam bym takie coś obstawiał.
Jutro w nocy zaczyna się finał. Przydałaby się aktualizacja tabeli przed pierwszym meczemTak. Dzisiaj prawdopodobnie pojawią się kolejne aktualizacje tabel i w najbliższych dniach wszystko powinno przebiegać bardziej na bieżąco!