cytat z dnia 30 grudnia 2019 10:42 przez pucek70
typerskoki rozumiem ze regulamin to regulamin ale czemu akurat 10 godzin , rozumiem jakby analiza została dodana w czasie trwania trenningu itp ale moja analiza i typ został dodany co najmniej 5 h przez seria próbna nawet bukmarzerzy udostepnaja obstawianie danego typu do tego czasu , tak samo jak mozna dodac typ na dzisejsze kwalifikacje i to 10 h wczesniej jak jeszcze nie ma oferty u bukmachera ? no i minus 300 to tez jakas paranoja przez która udział w konkursie i aktywnosc na stronie robi sie bez sensu
Panowie, apeluje o spokój. Regulamin to regulamin. Po to jest by grać zgodnie z nim, jaki by on nie był. Zgłaszając się do konkursu warunkiem była akceptacja regulaminu i skoro go zaakceptowaliście to zgodnie z tym co jest w nim - nie powinniście mieć żadnych uwag do kary jaką dostaliście.
Zgadzam się, że pod tym punktem jest to nie co restrykcyjne i zostanie ten punkt przemyślany w kolejnej edycji. Jednak w czasie gry nie zmieniamy reguł, gdyż to by było nie fair w stosunku do tych co go wnikliwie przestudiowali i się do niego stosują.
Po za tym gdyby była możliwa edycja, było by to nadużywane i ciężkie do ogarnięcia przy takim tempie rozgrywek (prawie codziennie skoki) i dużej liczbie użytkowników. Jak ktoś potrzebuje edycji pisze prośbę o to w tym temacie i ja zmieniam posta jeżeli uznam, że taka edycja jest regulaminowa (czy np. ktoś nie podwyższa kursów bo bukmacher podwyższył).
Zaznaczam, że mam w tej kwestii pełne poparcie i przyzwolenie do takiej interpretacji zarówno od adminów jak i użytkowników "wyżej stopniem" i stażem.
Zatem dyskusje uważam za zamkniętą i apeluje po raz enty o stosowania się do regulaminu.