183 lantz Użytkownik Listopad 17, 2016 #201 To może napisz kto nie podał bo chyba już z wszystkich lig dane powinieneś miec to zostają tylko ososby które wygrały coś w LM i LE.
To może napisz kto nie podał bo chyba już z wszystkich lig dane powinieneś miec to zostają tylko ososby które wygrały coś w LM i LE.
19,8K sumada90 Forum VIP Listopad 17, 2016 #202 To może napisz kto nie podał bo chyba już z wszystkich lig dane powinieneś miec to zostają tylko ososby które wygrały coś w LM i LE. Kliknij aby rozwinąć... Czekam na dane od osób które otrzymały nagrody w fazie LE i LM.
To może napisz kto nie podał bo chyba już z wszystkich lig dane powinieneś miec to zostają tylko ososby które wygrały coś w LM i LE. Kliknij aby rozwinąć... Czekam na dane od osób które otrzymały nagrody w fazie LE i LM.
19,8K sumada90 Forum VIP Listopad 21, 2016 #204 Poszły już te dane do Sportingbetu? Kliknij aby rozwinąć... Przekazałem dane Marcinowi. Cierpliwości.
Poszły już te dane do Sportingbetu? Kliknij aby rozwinąć... Przekazałem dane Marcinowi. Cierpliwości.
6,7K samuel24 Użytkownik Listopad 29, 2016 #205 U mnie na koncie Sportingbet pojawiła się już sumka. Pozdrawiam
904,5K snajp Użytkownik Listopad 29, 2016 #206 U mnie na koncie Sportingbet pojawiła się już sumka. Pozdrawiam Kliknij aby rozwinąć... Potwierdzam,u mnie też jest. Pozdrawiam i dziękuję organizatorom !!!
U mnie na koncie Sportingbet pojawiła się już sumka. Pozdrawiam Kliknij aby rozwinąć... Potwierdzam,u mnie też jest. Pozdrawiam i dziękuję organizatorom !!!
19,8K sumada90 Forum VIP Listopad 29, 2016 #209 Cieszę się, że kasa doszła ???? Dziękuje za uczestnictwo i rywalizację. Nie wydajcie tego na głupoty
1K kokosek1960 Typer Listopad 29, 2016 #210 Cieszę się, że kasa doszła ???? Dziękuje za uczestnictwo i rywalizację. Nie wydajcie tego na głupoty Kliknij aby rozwinąć... dziękuję też jest
Cieszę się, że kasa doszła ???? Dziękuje za uczestnictwo i rywalizację. Nie wydajcie tego na głupoty Kliknij aby rozwinąć... dziękuję też jest
386 xavy Użytkownik Listopad 29, 2016 #211 Również dziękuję za super konkurs. Jakie są warunki obrotu?
7,8K robson-united Użytkownik Grudzień 3, 2016 #215 Hmm, u mnie nagrody na koncie nie ma. Ktoś wie dlaczego?
18K power30 Forum VIP Grudzień 3, 2016 #216 Hmm, u mnie nagrody na koncie nie ma. Ktoś wie dlaczego? Kliknij aby rozwinąć... Musisz uderzyć na live chacie i Ci przyznają. Początkowo miałem bonus, a potem zniknął.
Hmm, u mnie nagrody na koncie nie ma. Ktoś wie dlaczego? Kliknij aby rozwinąć... Musisz uderzyć na live chacie i Ci przyznają. Początkowo miałem bonus, a potem zniknął.