>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Pytania, propozycje, niezgodności w konkursie

anoseven 342

anoseven

Użytkownik
Poniżej tabela 5 kolejki. TOP3 proszę o wysłanie PW (loginów z OtoBet wraz z kwotą nagrody) do bułeczka

Wszelkie błędy, które zauważycie proszę zgłaszać w wątku Pytania, propozycje, niezgodności w konkursie.

PS. Macie tutaj arkusz google &lt;-- w którym jest tabela generalna oraz kolejki za poszczególne punkty. Łatwiej będzie można znaleźć ewentualny błąd. ;)

Otrzymane punkty reputacji: +13
tommy83 298

tommy83

Użytkownik
w glownej mam 0 za 4 kolejke a powinno byc 20 ;)

//poprawione
Jutro przejrzę wszystkie kolejki jeszcze raz i skoryguje ewentualne błędy.

AnoSeven

anoseven 342

anoseven

Użytkownik
Poniżej tabela 6 kolejki. TOP3 proszę o wysłanie PW (loginów z OtoBet wraz z kwotą nagrody) do Bułeczka

Otrzymane punkty reputacji: +14
kitex 738

kitex

Użytkownik
Według regulaminu dodatkowe 5pkt można otrzymać za napisanie merytorycznej analizy. I chyba nie ma znaczenia czy była trafiona czy nie. Przynajmniej tak to było liczone w poprzednich kolejkach.

anoseven 342

anoseven

Użytkownik
Według regulaminu dodatkowe 5pkt można otrzymać za napisanie merytorycznej analizy. I chyba nie ma znaczenia czy była trafiona czy nie. Przynajmniej tak to było liczone w poprzednich kolejkach.
Poprawione

wg mojej matematyki 2 x 1.22 daje 2.44 ;)
Poprawione

Klasyfikacja Generalna ulec może zmianie bo zgodnie z punktem 13 &quot;Aby być uwzględnionym w końcowej klasyfikacji należy oddać typy przynajmniej w 7 spośród 9 planowanych kolejek!!! Typować może każdy, nawet w ostatniej kolejce.&quot;

Otrzymane punkty reputacji: +3
kitex 738

kitex

Użytkownik
Jeszcze odnośnie klasyfikacji generalnej to za 6 kolejkę powinienem mieć 10pkt (AKO 26,38) a Valverde 9pkt (AKO 26,16)

Poprawione

maer 326,2K

maer

Typer A-League
U mnie błąd podliczenia w 6 kolejce w meczu Liverpool-Newcastle mój typ 1HT wszedl Liverpool prowadził do przerwy 2:0.
Poprosze o poprawe tego typu jak również ako z kolejki.

czort 31

czort

Użytkownik
U mnie w 6 kolejce, hit kolejki jest rozliczony jako (X1) a powinno być jako (x2).

Adresu postu nie wkleję bo pisze z telefonu komórkowego a na telefonie nie bardzo wiem jak to zrobić ale jest to 6 kolejka post nr 30.

anoseven 342

anoseven

Użytkownik
U mnie błąd podliczenia w 6 kolejce w meczu Liverpool-Newcastle mój typ 1HT wszedl Liverpool prowadził do przerwy 2:0.
Poprosze o poprawe tego typu jak również ako z kolejki.

U mnie w 6 kolejce, hit kolejki jest rozliczony jako (X1) a powinno być jako (x2).

Adresu postu nie wkleję bo pisze z telefonu komórkowego a na telefonie nie bardzo wiem jak to zrobić ale jest to 6 kolejka post nr 30.

Poprawione. Następnym razem będzie mniej błędów. ????

Do góry Bottom