Potwierdzam opieke 3 ligi :grin: bo dyskusja z ``maruderem`` zakucykiemSpokojnie , zakucyk w takim razie zajmie się swoją ligą, a Kokosek ligą numer 3 i niech tak zostanie. Proszę o potwierdzenie.
P.S kilka postów skasowałem dla przejrzystości tematu.
Slawgo ok, przeniesiony do 2 ligi. W Twoje miejsce wskakuje N3r0
pzdr
Spokojnie , zakucyk w takim razie zajmie się swoją ligą, a Kokosek ligą numer 3 i niech tak zostanie. Proszę o potwierdzenie.
Chyba awansowali Cię od razu do 1. ligi.Moge wiedziec czemu mnie niema w 2 lidze. Zespol TG
Chętnych zapraszamy do 3 ligi :grin: [wikariusz parafialny]UWAGA OGŁOSZENIE PARAFIALNE
Ekstraklasa, 1 i 2 liga startują od 1 kolejki wg terminarza.
Prośba do opiekunów o tworzenie terminarzy oraz tematów.
3 liga ze względu na brak pięciu drużyn rozpocznie rywalizację od kolejki numer 3 (ta kolejka będzie dla nich pierwszą), zagrają dwie kolejki dodatkowe, które dodam do terminarze, później zaczną, później skończą.
ZAPISY ZOSTAJĄ OTWARTE PONOWNIE, BRAKUJE 5 DRUŻYN. KTO PIERWSZY TEN LEPSZY.
Ponieważ zwolniło się kilka miejsc ligę wyżej tj ludzie nie potwierdzili udziału, awansowałeś .Moge wiedziec czemu mnie niema w 2 lidze. Zespol TG
No pewnie, nigdzie Cię nie ma, a w 3 lidze jest Twój sobowtór, sprawdzaj dokładnie.Zgłosiłem się do konkursu, nie ma mnie nigdzie. O co kaman?
Ej, no serio szukałem ???? Dzięki, chciałem pisać do Ciebie w wiadomości pw, żeby nie zaśmiecać fb, ale nie można się z Tb skontaktować ????No pewnie, nigdzie Cię nie ma, a w 3 lidze jest Twój sobowtór, sprawdzaj dokładnie.
pzdr
Można, przecież Pw działaEj, no serio szukałem ???? Dzięki, chciałem pisać do Ciebie w wiadomości pw, żeby nie zaśmiecać fb, ale nie można się z Tb skontaktować ????
Teraz do usunięcia