@Robson, @Odra zaznaczył. Same gry konkursowe nie wystarczą, liczy się aktywność na forum której do tej pory nie wykazałeś.
Grac45 odnośnie twojej odpowiedzi dzisiaj jest 11 czerwiec 2017 a mam juz napisane z 6 analiz na różne ligi choć oferta nie powala bo tzw sezon ogórkowy, obecnie konkursów na forum nie ma.
Ogólnie moja sprawa jest zawiła bo miała zostać wysłana gdyż po zawieszeniu nagrody poprawiłem swoją aktywność i taka była umowa której ja dotrzymałem. Marcin-Odra miał zamówić jeszcze raz nagrodę bo wystawiający się pomylił ale od tamtego momentu jest cisza.
Oto post Marcin-Odra odnośnie nagród rzeczowych z tamtego sezonu o których mowa:
https://forum.bukmacherskie.com/f481/nagrody-w-v-sezonie-fb-league-09-12-2016r-137086-2.html#post6309608
Pisałem już w tej sprawie i do Marcin-Odra, Macko18, Robson1416, Psotnick, Sumada90 i nic się w tej sprawie nie ruszyło chociaż każdy z wyżej wymienionych modów odpisał jak również Junior Admin Macko18 że puścili przypomnienie do Administratora.
Jak widać w załączonym przykładzie użytkownik musi być Fair wobec forum ale już forum i administrator wobec użytkownika który spełnił część swojej umowy już niekoniecznie:-(