I tak ma szczęście bo jego przeciwnik nie podał typu więc dostanie walkowera ????0 punktów za kolejkę, chyba, że któryś typ jest z prawidłowego bukmachera to wtedy w grze jest tylko ten typ. Jeśli wszystkie ze złego to 0.
edit: a to tak
I tak ma szczęście bo jego przeciwnik nie podał typu więc dostanie walkowera ????0 punktów za kolejkę, chyba, że któryś typ jest z prawidłowego bukmachera to wtedy w grze jest tylko ten typ. Jeśli wszystkie ze złego to 0.
Jeszcze nie wiemy, jak tylko będzie wiadomo , dam znać.Czy następna edycja jak ruszy to bedzie to okres zima -wiosna /2017 czy dopiero na lato-jesien 2017?
Dla jakich lig dani sponsorzy [czyli jaka liga będzie mieć sponsora do nagrody]Możemy ruszyć z kolejną edycją.
Szukamy chętnych opiekunów do prowadzenia lig. W zamian za sumienną pracę otrzymacie bonus na konto gracza lub skrill
Sponsorzy w tej edycji to:
Administracja forum, Winmasters, Bet365, Oddsring, Sportingbet oraz Bet-at-home.
Opiekunem grupy jest osoba z danej ligi. Jak będziesz w ekstraklasie, to będziesz opiekunem Ekstraklasy.Dla jakich lig dani sponsorzy [czyli jaka liga będzie mieć sponsora do nagrody]
ja może bym się podjął jako opiekun jakiejs ligi,ale mam nieraz wyjazdy i w tym problem,że nie zawsze mógłbym wstawić temat itp.
Mogę jak coś temat 1 lub 2 ligi prowadzić, bo wystepować będę w ekstraklasie więc żeby nie było
jakiś pomówień to temat ekstraklasy niech ktos inny wezmie na`` tapete`