To nie jest żadne multikonto. To ze zalogowałem sie u mojego kolegi na konto bo mialem problemy ze swoim internetem nie znaczy ze te 2 konta sa wlasnoscia jednej osoby. (HELLO) Przegladajac historie logowan mozna zauwazyc, ze zdarzylo mi sie to moze 3-4 razy w ostatnim miesiacu. Wczesniej logowałem sie od siebie wiec nie wiem czemu sugerujesz ze kogos oszukuje! Dostałem od Ciebie ostrzezenie wiec przyjąłem to do wiadomosci... Zalezalo mi zeby podac typy a moj internet czasami pada wiec zrobilem to od kumpla, który tez jest tutaj zarejestrowanyi bierze udzial w konkursach.
nie przesadzajmy, u Bukmacherów takie zachowanie jest równoznaczne z bloknięciem konta, i nie ma odwołania!!
Trzymajmy się pewnych zasad, od których absolutnie nie ma wyjątków.
Ja też miałem zepsuty komputer parę miesięcy temu i co ??? Musiałem zrezygnować z pewnych konkursów ( a byłem wysoko).
Po kolejnym pobycie w szpitalu (serducho) . gdzie nie miałęm oczywiście dostępu do swojego kompa, załatwiłem sobie smartfona + opłata 10 zł na miesiąc i pewne
konkursy czy też fora sportowe można spokojnie przegladać mimo pobytu poza domem lub też w przypadku awarii neostrady ( akurat mam często te sytuacje - bo peryferie miesta)
Chcesz uczestniczyć w konkursach , to musisz mieć zaplecze. Komputery kolegów odpadają.
Szanujmy się , chociaż na tym forum. zero kombinatorstwa