http://forum.bukmacherskie.com/f479/klasyfikacja-generalna-oraz-zwyciezcy-kolejek-119637.html#post5242243A robiłes już klasyfikacje generalną po 2 i 3 kolejce? Bo ja tylko widze w tej zakładce link do tabeli po 1 kolejce... Pod napisem tabela w 2 i 3 nie mam żadnego linku!
Podałem w niewłaściwym temacie, więc proszę o przesunięcie, jeśli to nie robi różnicy:Dlaczego moje typy z 4 kolejki zostały wykasowane?
Dokładnie. Byłem na forum około godziny 15.00 dzisiaj, by sprawdzić czy typujemy też właśnie tą kolejkę rozgrywaną w środku tygodnia. Żadnego tematu nie było, więc pomyślałem, że pewnie ta kolejka jest odpuszczona i typujemy w weekend. Teraz wchodzę i okazuje się, że jednak ktoś założył temat na aktualną kolejkę. Jak dla mnie rychło w czas... Trzy mecze już rozegrane i nie bd miał możliwości ich zagrania, co ogranicza trochę moje szanse na dobry wynik, bo powiedzmy że chciałem sobie pograć Sevillę. I co teraz? Uważam, że na przyszłość temat powinien być zakładany wcześniej.jest super mecze ligi hiszpanskiej dzisiaj a temat tez zalozony dzisiaj o 17.40 nie ma co daliscie duzo czasu na dobor spotkan.
Podbijam.Mam pytanie odnośnie nagród za kolejki! Bedą one przyznawane dopiero na końcu czy po każdej z kolejek TOP 2 musi przesłać login z Winmasters?