>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Pytania, propozycje, niezgodności w konkursie

sumada90 19,8K

sumada90

Forum VIP
Akurat snajp jest w mojej grupie i poszedł z duchem sportu a nie bezdusznego regulaminu ???? . W związku z taka decyzją czołowa 8 tej grupa została właśnie już ustalona. Powodzenia w następnych rundach.
Nie wiem czy duch sportu to faworyzowanie paru uczestników. Myślę jednak, że snajp rozpędził się i dlatego poprawił. Później by zrozumiał swój błąd i na jedno by wyszło. Taki sam regulamin obowiązuje wszystkich i były już podobne sytuacje tak samo poprowadzone. Jakoś inni potrafili na klatę przyjąć swój błąd i walczyć dalej. Do końca jeszcze 3. kolejki i wiele może się zdarzyć.
Zdaję sobie sprawę, że taki rygor dla niektórych wprowadza nerwowość ale biorę udział w tym konkursie już wiele lat i wiem co by się działo gdyby wszystko było na luzie prowadzone. Takie sytuacje widziałem i sam chciałem ich uniknąć.

snajp 888,4K

snajp

Użytkownik
Sorry,że poprawiłem nr.kolejki &quot;mkr&quot; dla mnie to tylko nr.kolejki(literówka) i nic nie wnosi do typów.Z drugiej strony to jak trzeba to trzymajmy się rygoru edycji postów bo s90 ma rację.Nie wszyscy potrafią zrozumieć różnicę między błędem błahostką a poważnym błędem.
Nie edytuję już żadnych postów przed zakończeniem kolejki.

jeremyjanot 36

jeremyjanot

Użytkownik
Witam,postawiłem over 2.5 gola w meczu ESTORIL - PSV i mimo ze mecz zostal przerwany to typ wszedl wiec prosze o poprawienie rozliczenia mojego pojedynku. Grupa 6
E;Wiem,czekam bo mecz się nie zakończył.

intelowiec 91K

intelowiec

Użytkownik
Grupa 8 podliczona, tabela uaktualniona. Postaram się wrzucić teraz tabelę po każdej kolejce, żeby było widać, co i jak na końcówkę ;)

Otrzymane punkty reputacji: +4
snajp 888,4K

snajp

Użytkownik
Witam,postawiłem over 2.5 gola w meczu ESTORIL - PSV i mimo ze mecz zostal przerwany to typ wszedl wiec prosze o poprawienie rozliczenia mojego pojedynku. Grupa 6
E;Wiem,czekam bo mecz się nie zakończył.
Już wszystko gra

hogan 1,4K

hogan

Użytkownik
grupa 1 także zrobiona z tabelką, niestety to jest ostatni raz bo jutro raczej nie będę w stanie uzupełnić tabelki o dzisiejszą kolejkę.

krzosz1987 1,2K

krzosz1987

Użytkownik
W grupie 3 ja rozumiem, że można nie zaliczyć typów jeżeli podaje się błędnie nazwy drużyny (przez pomyłkę) ale skoro wiadomo, że rywalizuję z kimś i podaje typy a jedynie pomylił mi się numer kolejki i wszystkie typy przez to są anulowane to trochę jest bezsensu.
Tym bardziej, że w regulaminie nie ma nic na ten temat. Poza tym nie rozumiem dlaczego w grupie 3 o wszystkim decyduje zwykły user bez żadnych uprawnień.

sumada90 19,8K

sumada90

Forum VIP
Grupy 3 i 5 podliczone. Tabelki też są. Gujon i Esperanza10 zostali zdyskwalifikowani, wszystkie ich pojedynki zostały uznane jako przegrane dlatego niektórzy dostali +3 punkty za początkowe kolejki. Jutro spróbuję podliczyć rano dzisiejszą kolejkę i może pojawią się tabelki przed ostatnią kolejką ale nie obiecuje.

sumada90 19,8K

sumada90

Forum VIP
W grupie 3 ja rozumiem, że można nie zaliczyć typów jeżeli podaje się błędnie nazwy drużyny (przez pomyłkę) ale skoro wiadomo, że rywalizuję z kimś i podaje typy a jedynie pomylił mi się numer kolejki i wszystkie typy przez to są anulowane to trochę jest bezsensu.
Tym bardziej, że w regulaminie nie ma nic na ten temat.
24. Przy kazdym poście z typami musi się znajdowac to z kim rywalizujemy i która to jest kolejka . Opcjonalnie można dodać datę i łączne AKO.
Chyba więcej nie muszę wyjaśniać.
Poza tym nie rozumiem dlaczego w grupie 3 o wszystkim decyduje zwykły user bez żadnych uprawnień.
Bo ten zwykły user podlicza Wam typy i robi tabelkę dlatego, że osoba do tego początkowo wyznaczona nie ma czasu. A do tego :
Głównym moderatorem i zarazem opiekunem tego konkursu od tej pory jest użytkownik sumada90. Od tej pory do niego należą ostateczne decyzje.
Więc uprawnienia mam spore jeśli chodzi o ten konkurs, jeśli tego do tej pory nie zauważyłeś :cool:
E/ Zielony potwierdził;)

Do góry Bottom