>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Pytania, propozycje, niezgodności Typera F1

K 1,2K

kukla

Forum VIP
Witam mam zapytanie poniewaz jestem w top3 pierwszego GP mam pytanie czy ta nagroda 100zł jest dla pierwszego miejsca czy do podziału??
Do podziału dla 50 najlepszych ????
Następnym razem pomyśl przed zadaniem głupiego pytania...

D 0

dziduszko1

Użytkownik
doszła wiadomość ? bo u mnie w ogóle nie pokazuje że poszło coś jest zblokowane chyba że żadnej wiadomości nie mogę wysłać ...

kapszti 7,3K

kapszti

Forum VIP
Ale po co w ogóle pisać, że to Bwin?... Skoro to konkurs z Bwin-u i mamy podawać tylko od niego z oferty to chyba jasne, że wszyscy stamtąd biorą kursy, a nie np. z Bet365... Moim zdaniem myślenie nie boli

dawid1892 2,1K

dawid1892

Użytkownik
Ale po co w ogóle pisać, że to Bwin?... Skoro to konkurs z Bwin-u i mamy podawać tylko od niego z oferty to chyba jasne, że wszyscy stamtąd biorą kursy, a nie np. z Bet365... Moim zdaniem myślenie nie boli
A może dlatego że nagrody sponsoruje Bwin i takie mają wymagania?

dawid1892 2,1K

dawid1892

Użytkownik
Mam pytanko kiedy można się spodziewać tabelki po 2 kolejce?

Proszę o odpowiedź.
Najpierw trzeba podliczyć typy, niestety ale komputer mam w naprawie i na razie nie mogę tego podliczyć i co za tym idzie nie mogę zrobić tabeli. ????

princeas 11

princeas

Użytkownik
coś dziwinie to podliczone, jedni mają -300 bo nie mają buka, ale niektórzy też -300 chociaż bwin napisane a typy trafione, chyba Kukla coś śpiący byłeś jak podliczałeś, sprawdz lepiej jeszcze raz:]

Do góry Bottom