29K al_capone Gangster Grudzień 13, 2011 #222 Ja nie mam Kliknij aby rozwinąć... Podałeś poprawny login z Bwin? Drugi raz tylko Tobie nie dopisali.
Ja nie mam Kliknij aby rozwinąć... Podałeś poprawny login z Bwin? Drugi raz tylko Tobie nie dopisali.
29K al_capone Gangster Grudzień 13, 2011 #223 Proszę o podanie na priv loginów z bwin oraz numerów referencyjnych osób, które nie otrzymały freebetów.
Proszę o podanie na priv loginów z bwin oraz numerów referencyjnych osób, które nie otrzymały freebetów.
38 czilout Użytkownik Grudzień 14, 2011 #224 Ja tez dostałem... i jak to trzeba obrócić może mi ktoś powie ?
29K al_capone Gangster Styczeń 27, 2012 #229 W kwestii formalnej. Obaj gracze (jawek i pinek92) otrzymali nagrody. Firma bwin wywiązała się ze swoich zobowiązań. Już niebawem kolejny konkurs z udziałem bwin.com na naszym forum.
W kwestii formalnej. Obaj gracze (jawek i pinek92) otrzymali nagrody. Firma bwin wywiązała się ze swoich zobowiązań. Już niebawem kolejny konkurs z udziałem bwin.com na naszym forum.