>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Pytania, propozycje, niezgodności - NBA Cup

al_capone 29K

al_capone

Gangster
To jest freebet - darmowy zakład.
Przykład: Grasz kupon z AKO 2.0 za 100zł. W przypadku wygranej masz 100zł, a w przypadku przegranego zakładu to 0.00zł

solferino 25

solferino

Użytkownik
To jest freebet - darmowy zakład.
Przykład: Grasz kupon z AKO 2.0 za 100zł. W przypadku wygranej masz 100zł, a w przypadku przegranego zakładu to 0.00zł
2 pytania

Jaki jest kurs minimalny?
Czy trzeba zagrać 1 kupon za całość?

L 105

legolas

Użytkownik
Dobrze ja to policzyłem swoj bilans ? bo podpatrzyłem u innych i własnie tak jak ja sumowlai inni userzy dwa etapy i dzielili na dwa , a inni tylko ten drugi etap, jak to w koncu ma byc, zeby nie bylo, ze jeden liczy tak , drugi tak. ;) troche zamotałem, ale mysle ze wiadomo o co chodzi.

hogan 1,4K

hogan

Użytkownik
ja pierdziele, po pierwszym etapie zliczasz punkty i dzielisz je przez dwa. potem do tych podzielonych dodajesz to co zyskałeś bądź straciłeś w drugim etapie i sumę tego też dzielisz przez dwa :|

L 105

legolas

Użytkownik
W takim razie pasowałoby żeby jakiś mod weryfikował te obliczenia, bo jak widać nie każdy tak liczy i ma dużo lepszy bilans niż prawidłowo powinien mieć.

Prince de Belial 1,6M

Prince de Belial

Forum VIP
W takim razie pasowałoby żeby jakiś mod weryfikował te obliczenia, bo jak widać nie każdy tak liczy i ma dużo lepszy bilans niż prawidłowo powinien mieć.
Nie było mnie cały poprzedni tydzień dlatego podliczała wszystko inna osoba,
w tym tygodniu znajdę czas i przeglądne typy &amp; bilanse osób, które nadal w nim uczestniczą, jeżeli wyłapie jakieś błędy, złe podliczenia wtedy wyciągnę konsekwencje.

pozdr

Do góry Bottom