Zdążyłbyś chyba. Dziś dwa, jutro dwa, 14. dwa, 15. jeden. (ewentualnie dwa mogłeś podać już wczoraj)Przepraszam że dopiero teraz pisze ale od dłuższego czasu nie mam neta i typy w innych konkursach podawałem u znajomych a od niedawna zacząłem przez telefon. Chciałbym o wypisanie mnie z konkursu ponieważ i tak już nie zdołam podać 7 regulaminowych kuponów. Mam nadzieję że zrozumiecie.
W regulaminie masz podany tylko maksymalny kurs, a o minimalnym nie ma nic mowy, więc myślę że możesz podać nawet 1,01Czy jest kurs minimalny czy można oddać typ po kursie 1.01 nawet?
Przepraszam za post pod postem ale teraz sobie przypomniałem Ostatni typ można podać w nocy z niedzieli na poniedziałek czy z poniedziałku na wtorek?
Wystarczy zajrzeć do regulaminu...4. Maksymalnie dwa zakłady dziennie w przeliczeniu na czas polski, oraz dokładnie 7 typów na etap o maksymalnym kursie każdego z nich 5,00. Każdy wyższy kurs traktowany będzie jako 5,00.
liczy sie po dogrywce, typ mozesz na plus zaliczycWolę się upewnić, ale czy w William Hill handicap po dogrywce sie liczy? Chodzi mi o spotkanie Los Angeles Lakers - Utah Jazz i typ:Los Angeles Lakers (-1.5)
A jak to się ma z Overami? Liczą się punkty z dogrywki?Wolę się upewnić, ale czy w William Hill handicap po dogrywce sie liczy? Chodzi mi o spotkanie Los Angeles Lakers - Utah Jazz i typ:Los Angeles Lakers (-1.5)
takA jak to się ma z Overami? Liczą się punkty z dogrywki?
Dzięki za info.
hehe a przeciez zaakceptował regulamin skoro bierze udział;phttp://forum.bukmacherskie.com/f363/psm-70179.html
nie dość, że gość nie wie, że typy zaokrąglamy do 5,00 - patrzcie na 10 i 11 post, to jeszcze podaje typów zdecydowanie za dużo.
Poinformowałem go na pw że popełnił kilka błędów,jak widać ma jednak facet honor
http://forum.bukmacherskie.com/f363/psm-70179.html#post2638627
reszta pytań widzę została odpowiedziana zgodnie z regulaminem więc nie nawiązuję do nich.
pozdr,
W starym.Poinformowałem go na pw że popełnił kilka błędów,
Do drugiej rundy CI którzy przeszli zakładają nowy temat czy prowadzą typy w starym?