intelowiec
Użytkownik
Regulamin - punkt nr 10
Niestety sprawdziłem i nie był z dogrywką.http://forum.bukmacherskie.com/f468/grupa-h-115977.html#post4963971
Jeśli typy były z uwzględnieniem dogrywek, to jest ok, a jeśli nie, to jest błąd w podliczeniu, bo mecz Plzen - Karlovy Vary zakończył się po dogrywce.
Rywal nie dopisał ani 60' ani ML, więc mi ciężko tak z boku stwierdzić po kursach.
@ Kido | 1,6 była z dogrywką, sam stawiałem ten mecz to pamiętam, więc typ rozliczony na plus
Zapisz sie do organizowania konkursow bo na 5 kolejek w 3 kolejkach zglaszasz pretensje, jak u Ciebie rozliczyli zgodnie z regulaminiem ktory jest widoczny na stronie to sie klociles i probowales obrazac jednego z podliczajacych. To jest tylko zabawa, w sporcie tez sie zdarzaja pomylki i nikt tak tego nie przezywa. Mi tam nie zalezy na tych zwyciestwach, dlatego sie nie klocilem jak Ci przyznali wtedy zwyzciestwo nad rywalem ale to co robisz dzien w dzien to przesada. PozdroI kolejny dowód, który jednoznacznie wskazuje rozstrzygnięcie - wystarczy wejść w wynik spotkania HC Pardubice ₋ Slavia Praha 1 1,6, które mój rywal też trafił i jest na WilliamHill jasno napisane: Zakłady po 60 minutach HC Pardubice (1.60).
Świadczy to o tym, że wszystkie typy były oddane na 60 minut, tylko nie zostało to dopisane.
Dzisiaj losowanie a ruszamy od poniedziałku gramy do 2 wygranychWitam
Kiedy zacznie się kolejna runda dla osób które awansowały?