Sa swieta i ja nie siedze ciagle na forum bo mam i swoje zycie. Dobra wnosze o niepoprawianie tego typu skoro mialbym Ci tym zepsuc swieta. Mozesz to traktowac jako prezent od Mikołaja. Wesołych ŚwiątInformacja o przełożeniu była już wczoraj. Teraz widzisz, że mi już Kazań nie wszedł to podajesz pewniaka po 1,57. Baardzo uczciwe. Oczywiście to przypadek, że czekałeś ze zmianą typu do skończenia meczu Kazania.
Pisalem wczoraj tutaj jaki mam problem z netem bo nie bylem w domu, jakos godzine temu wrocilem i dopiero moglem cokolwiek posprawdzac. To tak w ramach wyjasnienia. Ale zgodzilem sie na niezaliczanie tego typu bez zadnej dyskusji. Dla mnie nie ma zadnego problemu. Trudno sie mowi jak mam wygrac to i z 4 typami wygram,tamten wcale nie musi wejsc. Wiec koniec dyskusji, zobaczymy jak to wyjdzie i po konkursie nie zglaszam zadnych pretensji nawet jesli przegram.Ja też ciągle nie siedzę, ale mówi się trudno. Skoro grasz w konkursie to możesz odejść od stołu na 5 minut i sprawdzić co i jak wygląda. Miej sobie ten typ, bo później będzie płacz, że nieuczciwie etc... A świąt taką bzdurą to raczej nie jesteś w stanie mi popsuć. Wesołych.
tyle w temacie9. Jeśli spotkanie zostało przerwane bądź przełożone, można zmienić ten jeden typ. Zmieniony typ na kuponie musi być wzięty z tego samego bukmachera co reszta oraz musi się odbyć w tym samym dniu kiedy jest odbywana dana kolejka.
Kolego Cinek, skoro piszę ci PW, to wypada odpisać na PW, a nie robić dziadostwa tutaj. Na PW, na tym forum, to ja mogę nawet napisać, że jesteś "pedałem" i nikt nie może mi nic zrobić. Mówię to z własnego doświadczenia, bo mnie pisano nawet gorsze rzeczy. Gratulowałem Ci awansu, bo wygląda, że awansujesz. Ty mi życzyłeś wesołych świąt. Jest super, więc zluzuj majtki.Kolego Assitalia mecze sie jeszcze nie skonczyly a Ty juz piszesz mi pw z " niby " gratulacjami zwyciestwa dzieki typowi podanemu w zamian. Przeciez napisalem ze jestem gotow zrzec sie tego typu. Pisales ze ja nie pogodzilbym sie z porazka a widze ze Ty nie potrafilbys mimo ze jeszcze rywalizacja jest w toku...