al_capone
Gangster
Twoja sprawa zostanie rozpatrzona w poniedziałek lub wtorek i dam Ci znać.kiedy ***** będzie free bets ?
btw. Określ się w sprawie zlotu
Twoja sprawa zostanie rozpatrzona w poniedziałek lub wtorek i dam Ci znać.kiedy ***** będzie free bets ?
TO chyba już po freebecie ^^W lipcu 2011 roku na terenie Polski w życie wejdzie nowa ustawa o grach hazardowych. Nowe prawo zezwala na zakłady sportowe jedynie firmom posiadającym polską licencję.
Firma Ladbrokes Betting and Gaming podlega licencji przyznanej przez inny kraj Unii Europejskiej, w związku z czym nie będzie ubiegać się o polską licencję.
Z powodu powyższej decyzji firma Ladbrokes nie może kontynuować działalności w Polsce. Dlatego też z dniem dzisiejszym możliwość dokonywania zakładów oraz nowych depozytów zostanie zablokowana na kontach użytkowników. Wszelkie środki pieniężne znajdujące się w sekcji zakładów sportowych, kasyna, kasyna Live Dealer, Pokera i Gier są bezpieczne. Nagrody za punkty pokerowe zgromadzone w czerwcu zostaną wypłacone a wszystkie zawarte zakłady sportowe zostaną rozliczone bez żadnych zmian, zgodnie z regulaminem Ladbrokes.
Prosimy o natychmiastowe wypłacenie wszelkich środków z konta użytkownika Ladbrokes.
????No jeśli jest ktoś,kto jeszcze nie dostał,to może zapomnieć po tym komunikacie raczej..
jakim chceszpo jakim kursie trzeba tego free beta postawić??
dzieki bo sie kurde właśnie zczaiłem, że mam ważny ten free bet do 2011-07-08 11:27:47 ???? tylko co tu grać ????jakim chcesz
Ty ;( własnie sie zorientowalem , że mam to co Ty... K... Wasza MaćNo też mam freebet i już go nie mogę postawić (ustawa) ???? Czekam na odp. Oderki albo napisz czy postawłeś czilout.