słabo liczysz jak było jedno,a to tłumaczenie TD też nie wiem po co? mało to osób dosyć pewnych na forum nikt Ci nie kazał brać kogoś przypadkowego
plączesz się. po pierwsze ja sobie osób do pomocy nie wybieram, tylko sami się zgłaszali. dopiero Ty mi wciskałeś do pomocy osoby kompletnie mi nie znane. które się deklarowały do pomocy. sory ale paint czy ITELOWIEC to dla mnie obce osoby. Do pomocy zgłosił się Kuba86 były mod i ktoś kto ogarniał już ten
konkurs, Dutchman_Robin, który od razu deklarował, że zacznie normalnie działać od 3 kolejki bo miał prywatne problemy no i Ramzes, ale on ma teraz swój
konkurs więc od niego niczego nie wymagam. Jakbyś pomyślał, to byś się kapnął co miałem na myśli pisząc o TD. Wytłumaczyć ? ok, nie chciałem nikogo obcego brać żebym później musiał się go prosić łaskawie od podliczenie kolejki, w końcu sam bym został z tym wszystkim.
tabele ile czasu robiłeś?
po podliczeniu zawsze daje trochę czasu na to aby każdy sobie sprawdził co i jak. z doświadczenia wiem, że lepiej się lekko wsstrzymać z tabelami niż 100x później poprawiać.
jak Ci dane wysłałem i potem pytałem ile mniej więcej czekać to napisałeś że to już zależy tylko od Marcina? a potem się okazało że jeszcze chyba ta lista do niego wtedy nie dotarła (tu mi chodzi o ogarnianie)
???? najpierw czekałem kilka dni aż marcin985 dośle mi nik, nawet PW mu już o to pisałem. dokładnie 20 lutego wysłałem Marcinowi PW z danymi, szkoda że skrzynkę wyczyściłem bo miałem to, ale niedawno pisałem z nim na gg i mu napisałem że loginy dostał 20 lutego. Więc nie dopowiadaj sobie głupot.
wszystko jest na kupie zero przejrzystości temat brzmi pytania,propozycje,niezgodności a nie tabele po każdej kolejce
no bajzel. dziennie przybywa po kilkanaście stron, taki burdel, że ciężko cokolwiek znaleźć. nikomu nie przeszkadzało, tylko Tobie. swoją drogą, jak wstawiłem tabelę tutaj, to akurat na nik od Ciebie nie musiałem długo czekać. A taki tutaj syf.
a ten gość co się nie logował przez miesiąc bo coś tam co ma wspólnego ze mną? bo nie wiem
On nie miał racji, Ty także