lantz
Użytkownik
Bukmacher tobet jak można dopisać1. Christopher Froome - Tejay Van Garderen 1 @ 1.85
2. Przemyslaw Niemiec - Lars Petter Nordhaug 1 @ 1.65
3. André Greipel - Alexander Kristoff 1 1.30
Wygra - André Greipel
Bukmacher tobet jak można dopisać1. Christopher Froome - Tejay Van Garderen 1 @ 1.85
2. Przemyslaw Niemiec - Lars Petter Nordhaug 1 @ 1.65
3. André Greipel - Alexander Kristoff 1 1.30
Wygra - André Greipel
w klik powinno być na według mnie.3. Jakob Fuglsang - Jean-Christophe Peraud 2 - 2,25 WilliamHill
Wszystkie prośby proszę zgłaszać w tym temacie nie na PW, wiem że wczoraj ktoś do mnie coś pisał odnośnie konkursu ale skasowałem ostatnie PW i nie pamiętam kto to był.9. Aby być sklasyfikowanym w ostatecznej tabeli uczestnik musi podać typy co najmniej w 15 etapach.
Ostatnia para ma być na 1 (Rojas).Hagen - Goss 1 - 2.10 Tobet
Kittel - Sagan 2 - 2.10 Tobet
Rojas - Lobato del Valle - 2.25 Tobet
Extra typ: Mark Cavendish
To wiem, że jak wpiszesz buka to samo się linkuje ale w Twoim poście wyskoczyło jakbyś sam to robił. Kto podliczał i edytował wie o co chodzi. Mi nigdy się tak nie śmieci, więc myślałem że po prostu niektórzy sami wrzucają URLe. Jeśli tak nie jest to przepraszam za zamieszanie ????Ale nie linkuje bukmacherów jak wpiszesz nazwę buka to sam się linkuje więc to nie nasza wina.
Nie ma za co. Przeceniasz się, bo jakbym chciał koniecznie wygrać to bym zaczął odejmowanie od innych osób ???? Może i jestem przewrażliwiony ale jednak Lars Kittell może zbić z nóg:razz: Tym bardziej że w innym Twoim typie Kittel jest Kittelem. Nie będę Ci jednak zmieniał już. Będzie Qozi albo Dawid to się ustosunkują do tego i Ci poprawią.