feekus
Forum VIP
nie zauważyłem tego posta wczoraj, sorry. 13. kolejka wrzucona właśnie teraz.da radę wrzucić dziś typy na jutrzejszą elitserien?
nie zauważyłem tego posta wczoraj, sorry. 13. kolejka wrzucona właśnie teraz.da radę wrzucić dziś typy na jutrzejszą elitserien?
nie są wrzucane w ostatniej chwili! W regulaminie jest wyraźnie napisane, że oferta do typowania znajdzie się niepóźniej niż 10 godzin przed rozpoczęciem pierwszego zdarzenia. Tylko raz to zostało nagięte z powodów awaryjnych jednego z organizatorów.Nie rozumiem dlaczego pary w konkursie są wrzucane w ostatniej chwili jeżeli ktoś wyjeżdża na cały dzień nie ma szans na typowanie a tym samym na rywalizację w konkursie. Moim zdaniem typy powinny być wrzucane minimum dzień wcześniej!
Oczywiście typy mogą być wrzucone nawet dwa dni wcześniej. Problem polega jednak na tym, że zawody żużlowe nie odbywają się raz w tygodniu. Przykładowo typy na jutrzejszą ligę byłyby podane w piątek, a dzisiaj w BEL lub innych zawodach, nabawiłby się kontuzji, któryś z zawodników. To powodowałoby tylko zamieszanie w konkursie. M.in. z tego powodu oferty u większości buków z żużla masz wystawiane kilka godzin przed zawodami.Nie rozumiem dlaczego pary w konkursie są wrzucane w ostatniej chwili jeżeli ktoś wyjeżdża na cały dzień nie ma szans na typowanie a tym samym na rywalizację w konkursie. Moim zdaniem typy powinny być wrzucane minimum dzień wcześniej!
To ostatnie pytanie do mnie więc mogę odpowiedzieć. Planowałem tabelę wrzucić jutro lub pojutrze, jeszcze przed Grand Prix w Kopenhadze ale skoro Feekus w temacie z typami napisałRozumiem że dzisiejsza kolejka jest odwołana?Czy pojawi się za nią później jakieś zastępstwo?Kiedy możemy się spodziewać aktualnej tabeli?
tak więc tabela za kilka minut powinna się pojawić.oba mecze przełożone, nie ma sensu wypisywać typów, zamykam.
na dniach zostanie podany dokładny termin zastępczej kolejki.9. W przypadku przełożenia wszystkich zdarzeń z typowanej kolejki, oferta do typowania zostanie przedstawiona w innym terminie – a wszystkie typy zostaną anulowane.