>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Pytania, propozycje, niejasności

brooklynbounce 888

brooklynbounce

Użytkownik
Przepraszam wszystkich,ale muszę wycofać się z konkursu,zapisałem się gdyż myślałem,że będę więcej czasu w domu w tych miesiącach,ale niestety nie ma mnie codziennie,a konkurs wymaga praktycznie takiego dostępu do internetu,proszę mnie w takim razie wypisać i przepraszam za problem,Udanego konkursu wszystkim????

belfast-boy 415

belfast-boy

Forum VIP
Przepraszam wszystkich,ale muszę wycofać się z konkursu,zapisałem się gdyż myślałem,że będę więcej czasu w domu w tych miesiącach,ale niestety nie ma mnie codziennie,a konkurs wymaga praktycznie takiego dostępu do internetu,proszę mnie w takim razie wypisać i przepraszam za problem,Udanego konkursu wszystkim????
U mnie identyczna sytuacja. Udanej zabawy w konkursie!

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
Kolejka nr 3 podliczona. W razie błędów piszcie tutaj.
Pozdrawiam.

Otrzymane punkty reputacji: +13
radula 5,4K

radula

Użytkownik
Chciałem tylko napisać,że szacunek dla prowadzących ten konkurs! Podliczanie danej kolejki,tabela bardzo bardzo szybko wstawiane! Super wiadomo kto ile ma pkt ile traci itd. Naprawdę jeszcze raz Szacunek Panowie!

sumada90 19,8K

sumada90

Forum VIP
Chciałem tylko napisać,że szacunek dla prowadzących ten konkurs! Podliczanie danej kolejki,tabela bardzo bardzo szybko wstawiane! Super wiadomo kto ile ma pkt ile traci itd. Naprawdę jeszcze raz Szacunek Panowie!
Spokojnie spokojnie dopiero trzy kolejki :razz: Żeby się nie okazało, że przedwcześnie chwalisz:]

O 25

orchol

Użytkownik
prosze na edytowanie mojego posta na Maciej Janowski powyzej bo nie zaznaczylem z gory dzieki i przepraszam za klopot
i wielkie dzieki za pisanie tradycyjnych nazw klubow ????
// Gotowe. B.

L 0

legus123

Użytkownik
ech drugi raz w pośpiechu wysyłam i nie wiem jakim cudem nie zaznaczyl mi sie typ 6 i 7 ...
chciałem postawić
6. Maciej Janowski (poniżej/powyżej) 6.5
7. Chris Holder - Antonio Lindbaeck(+2.5)
ze moj drugi błąd to zrozumiem jak nie poprawiecie, sorki ; )
F: załatwione

diuq85 354

diuq85

Użytkownik
Bardzo przepraszam, mógłbym prosic o korektę typu Patryk Dudek u/o 12,5 na under? Nie wiem jak mogłem to przeoczyć, zamiast poniżej zaznaczyłem imię i nazwisko zawodnika
Dziękuję
F: done

sumada90 19,8K

sumada90

Forum VIP
Kolejka nr 6 podliczona. W razie błędów piszcie tutaj. Bieżąca tabela po szóstej kolejce w odpowiednim temacie.

D 243

_danonek_

Użytkownik
Będą jeszcze dzisiaj mecze do typowania? Bo jutro niestety nie będę miał dostępu do internetu i jeżeli typy nie będą do dzisiaj to czy użykownik Legus mógłby podać typy w moim imieniu jutro?

feekus 1,7K

feekus

Forum VIP
Będą jeszcze dzisiaj mecze do typowania? Bo jutro niestety nie będę miał dostępu do internetu i jeżeli typy nie będą do dzisiaj to czy użykownik Legus mógłby podać typy w moim imieniu jutro?
może podać w Twoim imieniu, planuję wrzucić kolejkę koło północy, bo teraz jestem pochłonięty oglądaniem finału LM, pozdrawiam ;)

vde 119

vde

Użytkownik
Feekus,
dajesz same h2h.. A to co najważniejsze czyli mecze drużynowe, handicapy to jak na lekarstwo.. do H2H są GP a nie liga ;| Mam nadzieję, że troszkę zmienicie &quot;ofertę&quot; na następną kolejkę.

feekus 1,7K

feekus

Forum VIP
Feekus,
dajesz same h2h.. A to co najważniejsze czyli mecze drużynowe, handicapy to jak na lekarstwo.. do H2H są GP a nie liga ;| Mam nadzieję, że troszkę zmienicie &quot;ofertę&quot; na następną kolejkę.
ale mecze drużynowe możesz sobie pograć u buka, bo każdy oferuje tego typu zakłady, a tu jest małe urozmaicenie, pary, których raczej nie spotkasz w firmach bukmacherskich. Niemal za każdym razem staram się wrzucać też coś z drużyn i teraz też znalazło się jedno zdarzenie. Chodzi tu o dobrą zabawę i wyselekcjonowanie osób z największą wiedzą, a nie kopiowanie zakładów żywcem od buka i powielanie tego samego.

Do góry Bottom