Kolejka nr 7 podliczona. W razie błędów piszcie tutaj. I prośba na przyszłość, by w podawaniu typów tylko pogrubiać typy, bez żadnych udziwnień jak kolor itd bo to nie pomaga w szybkim podliczaniu, a chyba każdemu chodzi o to, żeby jak najszybciej było to robione.
Witam. czy jest możliwość wysłania typów z innego IP niż moje stacjonarne? Jestem na weekend w innym mieście. IP z którego obecnie piszę nie jest chyba zarejestrowane na forum a na pewno nie bierze udziału w konkursie.
Pozdrawiam.
///
Tak, możesz oddać typy z innego kompa.
Mam drobną uwagę do prowadzących.Poprzez dodanie informacji odnośnie under/over Harrisa(informacji że liczą się wszystkie jego starty) byłem przekonany,że pozostałe typy(h2h) odnoszą się tylko do rundy zasadniczej.Regulaminu nie mam tak dobrze opanowanego i taka informacja sprawiła że się trochę pogubiłem.Bo myślę sobie,skoro kolega zaznacza tylko przy typie na Harrisa że liczą się wszystkie starty,tzn że jest to jakiś wyjątek i pozostałe typy różnią się pod tym względem.Mam nadzieję,że zrozumieliście o co mi chodzi
Witam! Wczoraj caly dzien nie mialem dostepu do neta wiec prosba o uwzglednienie typow do 12 kolejki oczywiscie tylko z ligi angielskiej:
9. Peter Karlsson - Linus Sundstrom(+1.5)
10. Wolverhampton Wolves - Peterborough Panthers(+2.5)
11. Coventry Bees - Birmingham Brummies(+14.5)
12. Charlie Gjedde(+1.5) - Peter Kildemand
Z gory dzieki!
Witam! Wczoraj caly dzien nie mialem dostepu do neta wiec prosba o uwzglednienie typow do 12 kolejki oczywiscie tylko z ligi angielskiej:
9. Peter Karlsson - Linus Sundstrom(+1.5)
10. Wolverhampton Wolves - Peterborough Panthers(+2.5)
11. Coventry Bees - Birmingham Brummies(+14.5)
12. Charlie Gjedde(+1.5) - Peter Kildemand
Z gory dzieki!
niestety temat ze składaniem typów został zamknięty wczoraj i w tej kolejce liga polska oraz angielska są ze sobą połączone, a co za tym idzie nie jest możliwe wzięcie ich pod uwagę. Liczymy na zrozumienie tej decyzji + powodzenia w następnych etapach, może uda się nadgonić!