Alors ragazzi, jest kilka spraw mimo później pory, ale kilka informacji do wszystkich.
7. etap podliczony, trochę późna pora i zmęczenie łapie, nie daje sobie ręki uciąć, że nie ma błędów.W razie czegoś źle podliczonego proszę o PW.
Kolejna, istotna sprawa to, że starałem się być miły i w miarę ''wyrozumiały'', ale z dnia na dzień coraz mniej mam cierpliwości bo niektórzy przeginają pałe totalnie.Dziś mieliśmy kolejny przykład zasady kopiuj - wklej.Ja nie wiem czy niektórzy uważają Nas za idiotów czy nie, ale zapewniam, że jesteśmy na tego typu akcje coraz bardziej niestety uczuleni i będą za każdym razem wyciągane konsekwencje bo tego już za wiele.Czy na prawdę niektórym tak ciężko wejść na stronę jakiegoś bukmachera i stamtąd spisać typy ? Może i trudne, ale już nie rozumiem lenistwa, że nawet niektórzy jak kopiują typy to tego nie ukrywają...
Tyle odnośnie tej sprawy, apeluję po raz ostatni aby grać samemu bo nie gramy o wille z basenem w Miami beach, a o upominki i można się przy okazji sprawdzić i ewentualnie zainteresować dyscypliną.
Feekus - niestety Twój typ zauważyłem dopiero po etapie, również nie podliczyłem go bo mam co do niego obiekcję i chciałbym skonsultować się z Dawidem.Ja osobiście bym nie zaliczył bo suma sumarum jest to powielenie Twojego pierwszego typu, ale porozmawiam na ten temat z Dawidem i jak najszybciej damy Ci znać.
Co do tabeli to nie wiem kiedy będzie bo prowadzi ją Dawid, chyba ma jakieś problemy z internetem, miejmy nadzieję, że się szybko z tym upora.
To chyba tyle, jeśli mi się jeszcze coś przypomni to napiszę
Dzięki Obserwator za zakładanie tematów, mnie raczej nigdy nie ma o tej godziny w domu dlatego nie mogę.
Powodzenia a tous.