Czas podsumować, więc należy dodać kilka słów od siebie.
Dziękujemy przede wszystkim za ciepłe słowa bo na fb jest to pierwszy
konkurs kolarski, a stało się tak dzięki temu, że dział rozwija się w świetnym tempie dzięki pracy wielu osób [ świadczy o tym liczba wpisów, analiz, zaglądnięć od majowego Giro ] co na pewno pomaga propagować
kolarstwo na fb [ nie wiem jak Wy, ale ja zauważyłem, że coraz więcej osób ogląda, jest ciekaw wyników etapu itd. ].
Jak wspomniałem,
konkurs odbył się pierwszy raz oraz pierwszy raz prowadził go Dawid i ja - zdajemy sobie sprawę z tego, że było sporo niedociągnięć [ m.in brak maksymalnego kursu ], ale jeśli będzie możliwość za rok to na pewno naprawimy stare błędy i podejdziemy jeszcze bardziej sumiennie do tego.Na mojej twarzy rysuje się uśmiech jak widzę, że część z użytkowników zagląda, obstawia i gra
kolarstwo i nie robi wcale tego na ślepo bo często widać to po tym, że punktacja jest dodatnia oraz typy nie są przypadkowe.
Co do nagród - koło południa dzisiaj będzie wszystko jasne, podamy ostatecznie wyniki, zwycięzców, sposób przekazania nagród i wszelkie niezbędne informacje dotyczące tej sprawy.
To chyba tyle, jeśli mi się coś przypomni to dopiszę, ale myślę, że
konkurs TdF, który przeszedł już do historii można uznać delikatnie za udany
.
Dzięki wszystkim, wszystkiego dobrego.