Nie wiem czy ktoś był na tyle "sprytny", ale mam nadzieję, że nie.
Dzięki wszystkim za pierwszą część. Redwitzowi i mariokowi za pomoc przy konkursie i do weekendu.10. Oprócz typów długoterminowych każdy uczestnik podaje typy na konkretne spotkania w ME. Aby być branym pod uwagę w klasyfikacji generalnej należy podać przynajmniej 12 typów z Mistrzostw Europy kobiet
Przydałoby sie zobaczyć jak punktowaly zawodniczki w całym turnieju żeby sprawdzic tabele.Jest jakiś link może do punktacji albo któryś z opiekunów konkursu ma takie notatki?
W tym samym dziale będzie dalsza część konkursu. Niedługo pojawi się temat z typami długoterminowymi i składem na ME mężczyzn.W tym samym temacie będzie dalszą część konkursu?? Rozumiem, że punkty się sumują z obydwóch turniejów tak?
a czemu takie coś robicie? To nie był błąd kolegi,podał kurs taki jaki był.Później sprawdził ofertę u innego buka,zobaczył że jest wyższy kurs i wylatuje tu z taką prośbą.Myślałem,że chodzi o zgłaszanie błędów czysto technicznych i ich poprawianie,a nie takie coś.Każdy odpowiada za swoje typowanie,nie ma edycji postów dlatego trzeba uważnie podawać swoje typy.http://forum.bukmacherskie.com/f432/rozgrywki-grupowe-piatek-20-09-2013-max-ilosc-typow-4-a-96685.html#post3890318
Proszę o zmienienie Rosja -2.5 po 2.10 z WillHilla na Rosja -2.5 po 2.25 Expekt
sumada90// Zrobione
Rzeczywiście masz rację, nie powinno być to poprawione. Wpadłem na forum i z rozpędu poprawiłem i nie pomyślałem ???? . Nie spodziewałem się, że ktoś będzie miał taką prośbę. Nic nie będę już tam zmieniał bo zakład i tak jest przegrany. Jest to mój bład i kolejne takie prośby nie będą spełniane.a czemu takie coś robicie? To nie był błąd kolegi,podał kurs taki jaki był.Później sprawdził ofertę u innego buka,zobaczył że jest wyższy kurs i wylatuje tu z taką prośbą.Myślałem,że chodzi o zgłaszanie błędów czysto technicznych i ich poprawianie,a nie takie coś.Każdy odpowiada za swoje typowanie,nie ma edycji postów dlatego trzeba uważnie podawać swoje typy.
Nie fair to jest moim zdaniem.I rozumiem że teraz każdemu będziecie poprawiać typy jeśli zauważy że u innego buka jest wyższy kurs?
Już, popłacz się od razu, albo do mamy poskarż :grin:a czemu takie coś robicie? To nie był błąd kolegi,podał kurs taki jaki był.Później sprawdził ofertę u innego buka,zobaczył że jest wyższy kurs i wylatuje tu z taką prośbą.Myślałem,że chodzi o zgłaszanie błędów czysto technicznych i ich poprawianie,a nie takie coś.Każdy odpowiada za swoje typowanie,nie ma edycji postów dlatego trzeba uważnie podawać swoje typy.
Nie fair to jest moim zdaniem.I rozumiem że teraz każdemu będziecie poprawiać typy jeśli zauważy że u innego buka jest wyższy kurs?
Bukmachera możesz zmieniać,kurs już nieI taki spec od siatkówki nie musi szukać nieczystych zagrywek w walce z takimi siatkarskimi laikami jak ja i kilka innych osób które zakwalifikowały się do 30-tki.A czujność to moje drugie imię,jakby wszyscy w tym kraju byli tak czujni jak ja to bylibyśmy prawdziwą zieloną wyspą,a nie tylko tą z programu wyborczego PO????Już, popłacz się od razu, albo do mamy poskarż :grin:
Jeśli ludzie tutaj proszą nawet o zmianę typów i są im one zmieniane to ja nie mogą poprosić o zmianę bukmachera w jakim grałem typ?
Brawo Levy za czujność :grin:
wiem wiem wybacz
Wyszło, że nie doczytałem regulaminu ????